“Foglalkozzunk a HLC jövőjével is…”

mindig csak a felnőttek…

 

 Ezen az  oldalon megtalálhatjátok az U19 mérkőzéseinek eredményeit,”Barek” mester értékeléseit, mindent ami veletek kapcsolatos.Jót,rosszat,fotókat

 


 

2011. november 28.
 

“Álmodni sem mertem volna ilyen eredményekről” – Interjú Molnár Márkkal

“Úgy gondolom, hogy a HLC-ben mindig is probléma volt az utánpótlásedző kérdése. Két év alatt öt edzőm is volt” – mondta a Vörös Katlannak adott interjújában az utánpótlás legeredményesebb játékosa, Molnár Márk, akit többek között kérdeztünk a nyári edzőváltásról, az érkező játékosokról, a legemlékezetesebb mérkőzésekről és még sorolhatnánk. Hajtás után interjú.

– Rég volt már, hogy herédi utánpótlás csapatot a hetedik helyen láthatunk telelni. Mi a siker titka? 

– Sajnos igen rég beszélhetünk hetedik helyről a herédi utánpótlás szintjén. Hogy mi a siker titka? Úgy vélem a futballra fordított idő, az új játékosok és az új edző is sokat tett ahhoz, hogy a hetedik helyen teleljünk.
– A szezon kezdete előtt gondoltad volna, hogy a hetedik helyen várjátok a tavaszt? 
– Bevallom őszintén, előtte álmodni sem mertem volna ilyen eredményekről, hiszen meghatározó játékosok öregedtek ki és távoztak a csapatból. Már akkor azon izgultam, hogy hogyan lesznek ezek a lyukak betöltve. De persze kíváncsi voltam arra is, hogyan illeszkednek be az új játékosok.
– Hányadik helyre várod a csapatot a bajnokság végén? 
– Nem akarok tippelgetni, mindenesetre úgy vélem, hogy ez a hetedik hely reális a csapatnak, de – ha hozunk egy-két fontosabb mérkőzést is – akár előrébb is léphetünk a tabellán.
– Kit tartasz a legerősebb csapatnak a bajnokságban? 
– Az apci csapatot tartom a legerősebbnek, mert rendkívül egységesek és a pályán is csapatként mozognak. Még a Lokit is ki kell, hogy emeljem, véleményem szerint azonban ők inkább az egyéni játékosok miatt ilyen eredményesek.
– Az őszi szezon során mi volt számodra a legemlékezetesebb mérkőzés?
– Talán a Gyöngyöspata elleni mérkőzés, amikor 14-szer mattoltuk az ellenfelet. Ebből négy alkalommal én is betaláltam. A 14 gólos különbséggel pedig a szezon legnagyobb győzelmét arattuk.
– A nyáron új edző érkezett az utánpótláshoz Nikl Gábor személyében. Mennyiben másabb, mint az elődei? Milyen vele együtt dolgozni? 
– Úgy gondolom, hogy a HLC-ben mindig is probléma volt az utánpótlásedző kérdése. Két év alatt öt edzőm is volt. Azonban azt biztosan állíthatom, hogy egyik sem rendelkezett akkora rutinnal, mint Barek (Nikl Gábor – a szerk.). Mondhatni, feladták a küzdelmet. Nikl Gáborral azonban öröm együtt dolgozni, hiszen rendkívül tapasztalt és rutinos edző és ezenkívül ért a mi nyelvünkön is.
– Mi a véleményed a nyáron érkezett játékosokról? Mennyit tettek hozzá ahhoz, hogy a csapat a hetedik helyre kerüljön?
– Ha egy vicces hasonlattal szeretnék élni, akkor azt mondanám, hogy ezek a játékosok annyira kellettek a csapatnak, mint egy falat kenyér. Ahogy az interjú elején is mondtam, a kiöregedett játékosok helyén tátongó űrt ki kellett tölteni. Ehhez pedig fiatal, új játékosokra volt szükség. Van köztük olyan is, akinek ez az első csapata, mégis az utolsó leheletükig küzdenek értünk és a csapatért.
– Hogyan telnek az edzések? Mire fektettek nagyobb hangsúlyt?
– Az edzések nagyon jó hangulatban telnek, nagy létszámmal. Mind az erőlétre, mind a kispasszos labdajátékra óriási hangsúlyt fektetünk, emellett elemezzük és gyakoroljuk a meccsen látott és tapasztalt hibákat.
– Milyen poszton szeretsz legjobban játszani? 
– Legszívesebben támadó pozícióban szeretek játszani, ugyanis imádok gólokat lőni. De bárhol szívesen játszok, ahol a csapatnak szüksége van rám. ha a helyzet úgy hozza, még a kapusposztot is vállalom.
– Kivel érted meg magad leginkább a pályán?
– Molnár Attilával, hiszen mindamellett, hogy nagyon jó játékos, kiváló csapatkapitány is. Mindig kiáll mellettünk és rendkívül jól irányítja a csapatot. Remekül megértjük egymást a pályán, ugyanúgy mint Mezey Tomival. Ez a pályán kívül is így van, ami még többet hozzátesz, ahhoz, hogy sikeres csapat legyünk.
– Mit szólsz ahhoz, hogy 16 góllal a góllövőlista 4. helyén állsz négy emberrel együtt a megye II-ben, a házi góllövőlistát pedig vezeted?
– Nagyon nagy öröm számomra, hogy tizenhatszor betaláltam, hiszen eddig egyszer sem voltam ilyen eredményes. A negyedik helyen állok, de ha kicsit jobban összpontosítok a kapu előterében, sokkal előrébb is lehetnék. A házi góllövőlistát öt góllal vezetem Mezey Tomi előtt, aki már 11 találatnál jár. Úgy gondolom, hogy ez a kettőnk közti egészséges versengés jó hatással lehet a csapatra.
– Melyik volt a legemlékezetesebb gólod az idei szezonban?
– Talán az Ecséd ellenit emelném ki, amikor a saját térfelemről indultam a labdával, átszeltem majdnem az egész pályát, aztán pedig gólt lőttem. De ha még egyet választhatnék, akkor a Gyöngyöstarján elleni meccset választanám, amikor négy per alatt kétszer is ugyanolyan gólt lőttem.
– Rendkívül klisés kérdés, de kit tartasz példaképnek? 
– Véleményem szerint Simon Tibor, a Ferencváros tragikusan elhunyt labdarúgója mindenki számára egy igazi példakép lehet. A pályán nyújtott teljesítménye és a futballhoz való alázata, hozzáállása példaértékű lehet minden labdarúgó számára. Tőle származik a kedvenc idézetem is: „Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
– Üzensz valamit a Vörös Katlan szurkolóinak?
– Az egész csapat nevében szeretném megköszöni azt figyelmet és azt biztatást, amit kaptunk. És remélem, hogy a jövőben még többen nézik meg az utánpótlás meccseket!
forrás : HLC “Vörös Katlan”

november 14.

Minden jó,ha a vége jó!

A mérkőzés megelőző percekben a hazai csapat mindössze 9 fővel jelent meg, de egy pici csúszással már tizenegyen lettek. Kellemes napsütéses időben ,”viszonylag” jó pályán, nagy irammal kezdtünk.Rengeteget birtokoltuk a labdát és sajnos a szélek helyett középen próbáltuk megtörni a hazai védelmet, ami nem volt eredményes. A 10 percben Kapuszta lépett fel a bal oldalunkon, majd kapura lőtt, amit a hazai kapus kiütött és az érkező Molnár Márk 4 méterről a kapuba helyezett 0 – 1 .Továbbra is folyamatosan terheltük a horti védelmet .Szegedi Tamás egy 18 méteres lövéssel lepte meg a hazai kapust, aki miután elvetődött a labda átpattant a keze fölött és a kapuba kötött ki 0-2. A harmadik gólunkat Mezey Máté szerezte, amikor egy szöglet után a hosszún levette a zsugát és a lábak közt a hosszúba lőtte azt 0-3. A horti csapat nem nagyon jött át a térfelünkön talán 3-4 alkalommal, de akkor komoly problémát okozott a két csatár a védelmünknek és egy alkalommal a kapufa, másik két alkalommal pedig Lipusz remek védése akadályozta meg a szépítő találatukat.
Szünet után Molnár Márk közelről szerzett gól, amivel már 0 – 4 lett az eredmény. A folytatásban is nyomás alatt tartottuk a hazai kaput és ezúttal Mezey Tamás vette be azt egy szépen helyezett lövéssel 0- 5 .Fehér Viktor csereként lépett pályára és egy szögletet követően 5 méterről a hálóba helyezett, amivel már pozitívra fordult a gólarányunk az éves eredmény tekintetében. Zárásként Monár Márk állította be a végeredményt, amikor is 10 méterről passzolta el a labdát a hosszú sarokba 0 – 7.
A csapat ezzel a győzelmével feljött a tabella 7. helyére. A 13 mérkőzésből 6 győzelemmel , 0 döntetlennel és 7 vereséggel 47 rúgott és 45 kapott góllal zártunk az őszi fordulók után.
Nikl Gábor : Kellemes ellenfél ,könnyed győzelem ! Azt hogy ilyen jó pozícióban zártunk az őszi bajnokság végén ,azt szerintem senki nem gondolta volna! Pont az ilyen mérkőzések nagy arányú győzelme bizonyította be a játékosoknak ,hogy amit letesznek az asztalra edzésen ,azt kapják vissza mérkőzésen.Gratulálok minden játékosnak az éves munkájához és külön megköszönném mindenkinek ,aki segítette a Csapatunk eredményességét, működést!
A levezető edzések a héten kedd és csütörtök 18:45 ! Szombaton bankett 18:00 kezdettel!

13. Forduló Hort SK – Heréd LC U-19 0 – 7 ( 0 – 3 )

Gólszerzők : Molnár Márk 3, Szegedi Tamás, Mezey Máté, Mezey Tamás, Fehér Viktor ,

Jók : Lipusz Richárd , Molnár Márk , Szegedi Tamás , Egyed Bálint ,

Heréd : Lipusz Richárd 6.5 , – Nagy Konrád 6 , Molnár Attila 5.5 , Egyed Bálint 6 , Kapuszta Zoltán 5.5 , – Mezey Máté 5.5 , ( Mezey Bence ) , Kercsik Ádám 5 , ( Fehér Viktor 5 ) , Szegedi Tamás 6.5 , Mezey Tamás 5.5 , – Molnár Márk 7 , Kiss László 5 ( Szlanicz Ádám 5 )

Edző : Nikl Gábor

Az utolsó őszi mérkőzésünket sikerrel vettük Horton.Így zárás ként minden jó, ha a vége jó!


2011. OKTÓBER 31.


Megszakadt az ifi győzelmi sorozata

 

 

A 11. fordulóban Vámosgyörkre látogattunk és az ünnepek miatt csak 13 játékos jelent meg a mérkőzésen. A védelemből hiányzott Kapuszta Zoli és Horváth Jani is, akik az elmúlt hetekben átsegítették a csapatot a holtponton.
Nem indult rosszul a mérkőzés eleje, még akkor sem, ha mi kaptuk az első gólt, mert pár perccel később már ki is egyenlítettünk Mezey Tamás révén 1 – 1. Többnyire mezőnyben folyt a játék igazi párharcokkal, amiket rendre a középpályánk elveszített a rutinos vámosgyörkiekkel szemben. Lipusz hatalmas védései és Molnár Attila remek helyezkedésének köszönhetően tartottuk idegenben magunkat. Támadó játékunkat folyamatosan lerombolták a hazaiak a védő harmadukban, néha szabálytalanul is.
A második félidőben is többnyire a középpályán folyt a harc. Egy ártatlan eset után egy hazai játékos ellökte Mezey Mátét, majd egy másik a segítségére siető Mezey Tamást, amiért a játékvezető mindkét hazait kiállította. A kilenc emberrel remekül védekező csapatot nem tudtuk áttörni. Sajnos egy szép kontra támadás után megkaptuk a második gólunkat, amikor is jó 20 méterről leadott lövés után Lipusz bevédte a labdát 2 – 1, aki idáig négy ziccert is hárított. A folytatásban is támadtunk ,de egy jól eltalált lövéssel bebiztosította magát a hazai csapat, amibe esélye nem volt beleérni a kapusunknak 3 – 1. Sajnos 3 győztes meccs után vereséget szenvedtünk , igaz már nem játszottunk olyan rosszul, mint az elmúlt hetekben, de mégis úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt a hazai győzelem.
Nikl Gábor: 1-1 után és a két kiállított játékos mellett illett volna megnyerni a meccset, de még ehhez elég rutintalanok és fiatalok vagyunk. A következő, Apc elleni mérkőzésen próbálunk szebbet és többet mutatni magunkból!
A következő fordulóban az Apc csapatát fogadjuk hazai pályán . Kezdés Vasárnap 11:30 kor Heréden.
Edzések : Hétfő és csütörtök 18:30. Vasárnap találkozó a pályán : 10:30-kor!
11. forduló Vámosgyörk
Vámosgyörk – Heréd LC U – 19 3 – 1 ( 1 – 1 )
Gólszerző : Mezey Tamás
Játékvezetők : Orosz Zoltán, Gyetvai Béla ,
Jók : Lipusz Ricsi, Molnár Attila , Mezey Tamás , Szegedi Tamás
Heréd : Lipusz Richard 6 – , Molnár Attila 6.5 , Nagy Konrád 5.5 , Egyed Bálint 5.5 , Kercsik Ádám 5 ( Szlanicz Ádám – ) ,- Szegedi Tamás 6 , Mezey Máté 6 , Kiss László 5 , ( Fehér Viktor – ) , Kiss József 5.5 , – Mezey Tamás 6.5 , Molnár Márk 5.5
Edző:Nikl Gábor

 


 Heréd LC – Szűcsi KSK  4 – 2

Bár a mérkőzést megelőzően nem esett az eső, de az elmúlt napok esős időjárása miatt kissé mély volt a pálya talaja. Nem igazán szoktunk hozzá az elmúlt hónapokban, hogy vizes a fű, ezért kicsit visszafogottabban játszottunk. Igaz, a labdát bátran passzoltuk, járattuk, de a kidolgozott helyzeteket sajnos sorra elpuskáztuk. Előbb Szegedi kiszorított helyzetből lőtt a kapusba, majd Molnár Márk 3 hatalmas helyzete maradt ki és Mezey Tamás is mellélőtt a kapussal szemben. Mint ilyenkor lenni szokott, a vendégek megszerezték a vezetést. Egy, a vendég térfélen rosszul elvégzett bedobásból egy szűcsi játékos megszerezte a labdát, amit egészen a kapuig vezetett és a kifutó Lipusz mellett a hálóba lőtt 0 – 1. A kapott gól után is inkább mi uraltuk a pályát, a szünet előtt pár perccel Molnár Attila kezelte meg a labdát és a hálóba emelte 7 méterről 1 – 1. A pihenő előtt még a vezetést is megszerezhettük volna, ha Mezey Tamás jobban koncentrál a kapu előterében.
A második játékrészben egy szép támadás után Bugyi Csaba lövését már nem tudták blokkolni a vendég játékosok ami után a labda utat talált a kapuba 2 – 1. A vezetés után kezdtünk megnyugodni és szervezetten játszottunk az eredményt megtartva. A 70. percben Molnár Márk megszerezte első gólját, amivel már 3 – 1-re vezettünk. Sajnos egy védelmi hibánkból ismét gólt rúgtak a vendégek és visszajöttek a meccsbe 3 – 2. Hogy ne kelljen a végére izgulnunk, ezért a remek formában lévő Bugyi állította be a végeredményt: egy lecsorgó labdát passzolt 5 méterről a hálóba, amivel beállította a 4-2 végeredményt.
Az elmúlt hetek győzelmeinek köszönhetően már 15 pontunk van és felzárkóztunk a 8. helyre.A következő fordulóban a Vámosgyörk ( 7. ) csapatához látogatunk,akik hasonló játékerőt képviselnek, mint mi.
Nikl Gábor: ma egy meglepően jó csapatot sikerült legyőznünk, rossz játékkal. A kapu előterében sokat kell javítanunk a hét végéig! Remélem, hogy Vámosgyörkön már a szebbik arcunkat mutatjuk és tudunk pontot/pontokat hozni!
Edzések : kedd , csütörtök 18:40 .
Szombaton : Vámosgyörk – Heréd kezdés : 11:30 Vámosgyörk, találkozó Heréden 9:45-kor
Heréd LC ( 9 ) – Szűcsi KSK ( 11 ) U – 19 4 – 2 ( 1 – 1 )
Játékvezetők : Harnos Csaba , Kis Zsolt
Gólszerzők : Molnár Attila Attila, Molnár Márk, Bugyi Csaba (2)
Jók : Bugyi a mezőny legjobbja , Mezey Tamás, Szegedi Tamás,
Heréd : Lipusz R. 6 , – Nagy Konrád 6, Egyed Bálint 6 , Kapuszta Zoltán 5.5 , ( Fehér Viktor – ) , Horváth János 5.5 , ( Kiss József – ) , – Szegedi Tamás 6.5 , ( Szlanicz Ádám – ) , Molnár Márk 5 , ( Kiss László 5 ) , Bugyi Csaba 8 , Molnár Attila 7 , ( Kercsik Ádám 5 ) – Mezey Tamás 7 ( Kiss József – ) , Mezey Máté 6 , ( Szovics Gábor – )
Edző : Nikl Gábor

 

 


2011. OKTÓBER 18.

 

Megint? Megint!

Ecséd – Heréd LC  U19

A két csapat mérkőzését megelőzően mindössze 2 pont volt a különbség a tabellán és közvetlen ( 9. és 10. hely ) egymás alatt foglaltunk helyet. Még a mérkőzés előtt az is kiderült, hogy a 14. születésnapját be nem töltő játékosok nem léphetnek pályára, még akkor sem ha érvényes játékengedélye van. Igaz, ez az ecsédiek miatt alakult így….

Voltak olyan lyukak a pályán több helyen is, amikben bizony súlyos sérüléseket is összeszedhettünk volna, de szerencsére ez nem fordult elő a 90 perc során. Idegenben utoljára Csányon sikerült nyernünk és most másodjára hoztunk haza 3 pontot.

Bátran és lendületes kezdtünk a viszonylag hűvös időben. Talán a pálya talaja volt a legnagyobb ellenségünk, amivel meg kellett küzdenünk. Kezdetben Mezey Tamás forgácsolta szét a kapufát 10 perc alatt két alkalommal is. Horváth Janika viszont már nem, amikor is a 27 percben vezette előre a labdát, amit a hazai védők csak szemmel követtek és váratlanul jó 25 méterről a felső léc alá bombázott a hosszú sarokba 0 – 1. Mindössze 7 perc múlva Mezey Tamás egy szép labdavezetés után, önzetlenül passzolt Molnár Márk elé, aki 5 méterről vette be a hazai kaput 0 – 2. Még a szünet előtt kimaradt 3-4 helyzet, de ez csak a rossz talajnak volt köszönhető.

Szünet után Horváth Jani ívelt előre egy labdát és a remek formában lévő Molnár Márk megelőzve a védőket és a kapust is a hálóba csúsztatta a labdát 7 méterről 0 – 3. Továbbra sem álltunk vissza védekezni,viszont a hazaiak beálltak teljesen védekezni a kapujuk elé, amit elég nehezen tudtunk csak feltörni. A remekül védekező ecsédiek egy kontra támadás után megszerezték a szépítő találatukat, ami után bíztak a pontszerzésbe és jobban kitámadtak. Ennek köszönhetően Molnár Márk ismét bevette az ecsédiek kapuját a 84. percben, amivel mesterhármast ért el 1 – 4. A lefújás előtt Horváth Janika kiszorított helyzetben gurított a hálóba, amivel beállította a végeredményt 1 – 5.

A következő fordulóban a Szűcsi csapatát fogadjuk hazai pályán, akik a Gyöngyöspatát verték otthon 5 – 0-ra.

Nikl Gábor : Egy sportszerű mérkőzésen a rossz pálya ellenére is sok helyzetet dolgoztunk ki. Talán ha otthon játszottunk volna, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a különbség, de legyünk ezzel is elégedettek és örüljünk a győzelemnek!

9. Forduló Ecséd

Ecséd SK – Heréd LC U – 19 1 – 5 ( 0 – 2 )

Játékvezetők : Bodó István , Bálint János

Gólszerzők : Molnár Márk 3 , Horváth János 2

Jók : Molnár Márk , Horváth János , Mezey Máté ,Mezey Tamás ,Szegedi Tamás

Heréd : Lipusz 6.5 – , Horváth János 7.5 , Kapuszta Zoltán 6.5 , ( Szlanicz Ádám 5 ) , Egyed Bálint 6 , ( Kiss László 5.5 ) , Nagy Konrád 6.5 , – Molnár Attila 6 , Szegedi Tamás 6.5 , ( Tóth Máté 5.5 ) Kiss József 6 , ( Kercsik Ádám 5.5 ) , Mezey Máté 6 , ( Fehér Viktor 5 ) – Mezey Tamás 6.5 , Molnár Márk 8

Edző : Nikl Gábor

 


 

 Heréd LC – Gyöngyöstarján  10 – 2

 

 

 

 

8. Forduló 2011.10.09. 13:00 Heréd

Heréd LC – Gyöngyöstarján U – 19 10 – 2 ( 4 – 1 )

Játékvezetők : Dudás Sándor , Lovas Norbert

Gólszerzők : Molnár Márk 3 , Mezey Tamás , Molnár Attila 2 , Egyed
Bálint 1 , Fehér Viktor 1 , Bugyi Csaba 1

Jók : az egész CSAPAT

Heréd : Lipusz Richard 6 , Kapuszta Zoltán 6 , Nagy Konrád 6.5 , Egyed
Bálint 6 , ( Szlanicz Ádám 5 ) Szovics Gábor 6 , ( Tóth Máté 5.5 ) –
Molnár Attila 6.5 , ( Horváth János 5 ) , Szegedi Tamás 6.5 , ( Mezey
Máté 6 ) , Bugyi Csaba 7 , Kiss József 7 , ( Kercsik Ádám 5.5) ,- Mezey
Tamás 7.5 , ( Fehér Viktor 5.5 ) Molnár Márk 7.5 , ( Kiss László 5.5 ) ,

Edző : Nikl Gábor


Hét perc alatt eldöntöttük a mérkőzést…

A mérkőzést megelőzően pénteken a nagy hideg ellenére 15 játékos vett
részt az edzésen a szakadó eső ellenére. Vasárnap jó előjelnek bizonyult
,hogy senki nem lett beteg és mindenki egészségesen jelentkezett a
játékra. Az első gólra mindösszesen 12 percet kellett várni,amit sajnos
nem mi rúgtunk 0 – 1. A folytatásban kezdtünk felpörögni és szép lassan
átvettük az irányító szerepet a mérkőzésen. Rengeteg helyzetet
dolgoztunk ki,de vagy a kapus vagy a kapufa megakadályozta hogy gólt
rúgjunk. A 38. percben Nagy Koni remek labdával játszotta meg Mezey
Tamást,aki 14 méterről a kapuba lőtt 1 – 1. Három perccel később Egyed
Bálint is betalált egy szép szabadrúgást tekert a rövid kapufa mellé,
amivel megszereztük a vezetést 2 – 1 . Még a szünet előtt a 44. percben
Molnár Attila és egy perccel később Molnár Márk is betalált a Gy.tajáni
kapuba és így 4 – 1 összesítéssel mehettünk pihenőre.

Szünet után már szembe széllel játszottunk,aminek köszönhetően egy előre
vágott labdából megszerezték a vendégek a második góljukat is 4 – 2 . A
bekapott gól után ismét ” nekiestünk ” a vendégeknek és sorra dolgoztuk
ki a szebbnél szebb támadásokat. Ezúttal is Mezey Tamás kezdte meg a
gólgyártást a 64. percben 5 – 2 , majd Molnár Márk duplázott – 4 perc
alatt kettő gólt jegyzett – , és így már 7 – 2-re mentünk. A cseréknek
köszönhetően megmaradt a lelkesedésünk és továbbra is úgy játszottunk
mintha 0 – 0 lenne az eredmény. Molnár Attila a 72. percben meglőtte
második gólját amikor ajtó-ablak helyzetbe hozták társai a kapu
előterében 8 – 2 . Zárásként az utolsó 2 percben Bugyi is betalált
valamint Fehér Viktor is ,remek támadás után gurított a kapuba és így
beállította a 10 – 2 -es végeredményt.
A következő fordulóban Ecsédre látogatunk vasárnap ,ahol a papírforma
szerint nyernünk kellene…

Nikl Gábor : Már a heti felkészülésen eldőlt hogy nyerni fogunk,csak az
volt a kérdés hogy mennyivel. Talán kicsit túlzás volt a 10 gól, de
végre remekül használtuk ki az adódó lehetőségeinket. Gratulálok a
csapatnak! 

Petőfibánya SK – Heréd LC    4 – 0 ( 2 – 0 

Játékvezetők : Bodó István , Keskeny Dávid

Jók : Molnár Márk , Kapuszta Zoltán , Szegedi Tamás , Mezey Tamás

Heréd : Lipusz Richard 5 , – Szegedi Tamás 5.5 , Molnár Márk 5.5 , Egyed Bálint 5 , Kapuszta Zoltán 5.5 ( Horváth János 4 ) ,- Fekete Norman 5 , Molnár Attila 4.5 , ( Szlanicz Ádám 4 ) , Kiss László 4 , ( Kercsik Ádám 4.5 ) , Mezey Máté 4.5 ( Fehér Viktor 4 ) , – Mezey Tamás 5.5 , Tóth Máté 5 , ( Mag Zoltán – )

Edző: Nikl Gábor

A tavalyi bajnok csapatához látogattunk szombaton , rekkenő hőségben , egy labdarúgásra nem igazán alkalmas pályára.
Hazai részről remekül kezdődött a találkozó,ami számunkra nem olyan jól alakult,hiszen 10 perc alatt 2 gólt kaptunk.Az elsőt egy távoli lövésből szerezték a hazaiak,amikor egy eladott labdát 16 méterről a rövidbe rúgtak 1- 0. A második gólunknál pedig nem tudtuk megszerezni a labdát szabályosan ,csak szabálytalanul.Mivel a 16-oson belül szereltünk így a játékvezető 11-est ítélt ellenünk. A büntetőt gólra váltotta a Petőfibánya 2 – 0. A folytatásban többnyire a mezőnybe folyt a labda,de komolyabb helyzetet sajnos nem tudtunk kidolgozni. A hazai csapatot megnyugtatta a vezetésük és inkább egyénileg játszottak,önzőzték el a helyzetüket.

Szünetben jól esett az öblítés hiszen a pályán állt a por a nagy melegben.

A második 45 percben is a Bányász irányította a játékot és ismét 2 gólt szereztek ellenünk . Lipusz remek védéseivel tartotta bennünk a lelket és Molnár Márk,valamint a visszalépő Mezey Tamás állta útját a támadásoknak. Nagyobb helyzetet most sem sikerült kidolgoznunk , bár már többet támadtunk mint az első félidőben. A kezdő tizenegyből többen megsérültek és így már könnyebben játszottak át minket a hazaiak,amikor a 65. percben a cserejátékosuk szerezte meg a harmadik gólukat 3 – 0. A mérkőzés vége előtt megkaptuk a negyedik gólunkat és így 4 – 0-ra kaptunk ki.
Bár több játékosunk is megsérült , de azért reméljük a hétvégére rendbe jönnek , amikor is vasárnap a Gyöngyöstarján ellen lépünk pályára Heréden 13:00 kezdettel.

Nikl Gábor : Minden megtettünk ,amit lehetett tenni ezen a ” pályán ” annak érdekében hogy becsületesen helytálljunk! Szerintem ezt ma a srácok maximálisan megtették,amihez gratulálok mindenkinek

 


 

.

 


 

 Heréd LC – Zagyvaszántó SE – U 19  ,3 – 12 (1 – 4) 

 

 

6. Forduló Heréd

Heréd LC – Zagyvaszántó SE U – 19 3 – 12 ( 1 – 4 )

Játékvezetők : Szabó Imre , Kelemen Attila ,

Gólszerzők : Molnár Márk 2 , Mezey Tamás

Heréd : Lipusz 3 , – Nagy Konrád 4.5 , Szegedi Tamás 5 , Egyed Bálint 4.5, Kapuszta Zoltán 5 , – Mezey Máté 5 ( Fehér Viktor – ) , Molnár Attila 4 , ( Szlanicz Ádám – ) , Molnár Márk 5.5 , Kiss László 4 ( Horváth János 4 ) , – Mezey Tamás 5.5 , Mag Zoltán 3.5 ( Tóth Máté 4 )

Jók : Molnár Márk , Mezey Tamás

Edző : Nikl Gábor

Az elmúlt heti kimagasló teljesítmény után kíváncsian vártuk,hogy ezúttal mire leszünk képesek a Zagyvaszántó csapat ellen.
Úgy kezdtük a mérkőzést ahogy az elmúlt héten abbahagytuk. Egy szép szöglet variáció után Szegedi remekül passzolt középre ,ahol az érkező Molnár Márk passzolt a kapuba a védője és a kapus közt 1 – 0. A folytatásban is mi uraltuk a pályát és szépen felépített támadás után Mezey Tamást csak szabálytalanul tudták szerelni ,amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt kihagytuk és innentől kezdve hatalmasat fordulatot vett a játék képe.Egy előre ívelt Szántói labdát Nagy Konrád szabályosan elfejelt,de a vendég játékos nekiszaladt, ( ? ) amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt a vendégek gólra váltották 1 – 1.
Ettől kezdve mintha nem is mi lettünk volna a pályán ,teljesen szétestünk. Előbb egy előre vágott labdából kaptunk gólt 1- 2 ,majd két lehetőségüket is gólra váltották a vendégek a szünetig 1 – 4.

A második játékrészben kedvükre rúgták a gólokat a vendég játékosok,mert hatalmas egyéni hibákat követtünk el a saját térfelünkön.
A kapott gólok ellenére próbáltunk játszani , – helyenként elég tetszetősen – , de a támadásokból megkontráztak és így sorozatban kaptuk a gólokat 10-1 . A folytatásban egy -egy 11-est is értékesített mindkét csapat ,sőt egy akció gólunk is akadt Mezey Tamás révén 3 – 11. A lefújás előtt a vendégek beállították a végeredményt amivel megérdemelte vitték el a három pontot 3-12.

Nikl Gábor : Sajnos nem tudtuk feldolgozni a kihagyott 11-est pedig mi vezettünk!A sok egyéni hibánkat kihasználták egytől-egyig a vendégek,bár nagyon kikaptunk ,de nem volt ez olyan sima ahogy az eredmény mutatja !

A következő héten a tavalyi bajnok csapathoz látogatunk Petőfibányára ,szombaton ahol már 13:00-kor kezdünk!

 

 


Szólj hozzá

Képek

2018-09-022018-09-02
2018-09-022018-09-01
2018-09-012018-09-01
2018-09-012018-09-01
2018-09-012018-09-01

Online látogatók
Archívum
http://www.bsanyi3.nhely.hu/DSC_0146.jpg