Videótár
katt a képre

 


 

Utánpótlás-torna Heréden

 

2012. augusztus 5-én első alkalommal rendez hatcsapatos utánpótlás-tornát a Heréd Labdarúgó Club.
Első alkalommal szervez utánpótlás-tornát a Heréd Labdarúgó Club. A hatcsapatos, meghívásos alapú tornán az Ecsédi SK, az FC Hatvan, a Zagyvaszántói SK, a Lőrinci VSC, a Petőfibányai SK valamint a Heréd LC U19-es csapatai mérkőznek meg 2×20 perces játékidőben a vándorserlegért.
A szervezők a nap végén megválasszák a torna legjobb játékosát, kapusát, bíróját, tizenegyes-rúgóját és gólkirályát.
A rendezvény támogatója Heréd Község Önkormányzata, valamint az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága.
forrás:HLC

 

 2012 július.19.

Gőzerővel folyik a munka…

 

A  “Juhász Kupa megrendezésére alkalmas helyi sportpálya korszerűsítése” című pályázaton nyert 11.147.030 Ft-nak köszönhetően, gőzerővel folyik  a munka a herédi futballpályán.A korszerűsítés során teljes egészében kicserélésre kerül a pálya belső kerítése.Kiépítik az esti mérkőzéseket lehetővé tévő világítási rendszert.A munka az ütemtervnek megfelelően halad.Átadás 2012 augusztus.20.

 

 

 

 

 

 


2012. június 15., péntek

“Srácok, a következő szezonban már nem leszünk együtt”

Húsz év aktív labdarúgást követően Szabó Gábor, a Heréd Labdarúgó Club legmeghatározóbb játékosa úgy döntött, befejezi aktív labdarúgó pályafutását.
„Srácok, a következő szezonban már nem leszünk együtt” – ezekkel a szavakkal búcsúzott Drogba a társaitól a Chelsea öltözőjében és az Ő szavaival élve teszem most meg én is.
Már jeleztem az egyesület néhány vezetője felé, hogy körülbelül fél éve gondolkodom azon, hogy elköszönök a csapattól, és ez az érzés az utóbbi hetekben csak felerősödött bennem.
Az ok végtelenül egyszerű: Fizikálisan már nem esik jól a mozgás és érzem, hogy egykori „tudásom” töredékét tudom már csak nyújtani, és az elmúlt egy évben sokszor még annyit sem sikerült.
Tudom, hogy nem lesz egyszerű és szokatlan dolog lesz a futball nélküli hétvégék és a már megszokottá vált kedd-péntek esték, de senkit sem akarok becsapni azzal, hogy legjobb esetben is max 30-40 százalékos odaadással végezzem a dolgom a csapatban, magamat meg pláne nem.
Annyit kérnék mindenkitől, hogy fogadja el ezt a döntésemet, ami nem egy hirtelen jött ötlet, hanem több hónapos jól átgondolt döntés eredménye.
Köszönöm azt a rengeteg élményt, amit az elmúlt 20 év (leírni is furcsa ezt a számot) alatt Veletek együtt éltem át! Szerencsére sokkal több volt a jó és felejthetetlen, amiért hálás vagyok a csapat vezetésének, kitartó szurkolóinknak, de elsősorban a csapattársaknak.
Kívánom mindenkinek, hogy okozzon számára örömöt a játék és szorítani fogok, hogy továbbra is sikeresek legyetek!

Forrá:Szabógé

Fotó: sas


Ecséd – Heréd LC 2-3

Gól.: Balász L. 2, Szűcs J.,


 

Bizakodásra adott okot, hogy ismét idegenben kellett “pályára” lépni. Sajnos Mákos Krisztián sérülése nem jött rendbe és Nikl Gabi valamint Balázs Laci is a padon kezdte a mérkőzést, amelyre megérkezett Szűcs Joci is! Jocóval a keretben idén még nem szenvedtünk vereséget. Az első félidőben nagy lendülettel kezdtünk és elől többször is sikerült összezavarni az Ecsédi védelmet Horváth és Simon vezérletével. Azonban a kapu előtt továbbra is maradt az a formánk, hogy nincsen szerencsénk a lepattanó labdákkal. A hazaiak gyakorlatilag semmilyen veszélyt nem jelentett Fekete Rajmi kapujára. egyetlen lehetőséget sem tudtunk kihasználni így gól nélküli döntetlennel mehettünk a pihenőre. A szünet után szintén a mezőnyben folyt többnyire a játék. Egy kapu előtti kavarodásban Hajducsi Peti lépett be jó ütembe a hazai védő elé, aki csak szabálytalanul tudta szerelni. A megítélt büntetőt Szűcs Jocó vállalta magára és a jobbra vetődő kapus mellett a kapu bal oldalába helyezett. (0-1) Öt perc múlva emberelőnybe kerültünk, miután egyik Ecsédi középpályás ámokfutásba kezdett és megelégelve azt, hogy Hajducsi Peti sokadszorra bolondította meg, páros lábbal akarta földkörüli pályára állítani. Egyszer csak a semmiből egyenlítettek a hazaiak. Óriási meg nem értés után használták kis, hogy Pásztor és Fekete egymásra vártak így a közöttük szabadon pattogó labdából egyenlítettek. (1-1) Majd egy perc múlva nem csak ez eredmény volt döntetlen, hanem a létszám is. Szűcs Jocó akart rossz ütembe játékba avatkozni és a sárgás megoldás után megkapta a másodikat is így mehetett zuhanyozni. A mérkőzés alatt kétszer jöttek el a kapuig az Ecsédiek és mindkettőből gólt is szereztek. Egy felívelést követően közvetlen közelről a 85. percben szerezték meg a vezetést. (2-1)

Majd a sors visszaadta, amit röviddel ezelőtt elvett tőlünk. Egy felívelt labdára a hazai kapus borzasztó ütemben lépett ki és elszámította a labda ívét, amely az így az üresen érkező Balázs Laci elé hullott, aki higgadtan passzolt a kapuba. (2-2) Majd jött az általunk annyira kedvelt 93. perc!!! Ismét Hajducsi küzdött meg harcosan a tizenhatoson belül és a hazaiak játékosa ezúttal sem tudta szabályosan elválasztani a labdától. Némi dilemma után, hogy ki értékesítse a tizenegyest Balázs Laci helyezte le a labdát a büntető pontra. A hazaiak gyorsan kapust cseréltek, azonban ez Lacókát nem zavarta meg és higgadtan a bal alsóban helyezett. (2-3) A mérkőzés után már meg sem lepődtünk, hogy Ecséden ismét csak hideg vizet kaptunk az elhozott három pontért cserébe.

 

Ifjúsági csapatunk az elmúlt bajnokságban 30 forduló alatt 39 gólt szerzett. Most 9 fordulót követően már 35 találatnál járnak. Ebből Ecséden ötöt sikerült berámolni a hazaiak hálójába, többek között Molnár Márk mesterhármasának köszönhetően.


 Heré LC – Gyöngyöstarján   3 – 4

 

Szokásos hazai forma.

Heréd LC – Gyöngyöstarján 3-4

Gól.: Nikl G., Bosánszki F., Vágó zs.


Azt gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, de hogy még a játékvezetővel is meg kell küzdenünk hazai pályán azt nem hittük volna. Már az 5. percben hátrányba kerültünk. egy szélről belőtt labdába a vendégek játékosa olyan mozdulattal ért bele, hogy az védhetetlenül hullott a rövid felsőbe. (0-1) Majd kezdődött Ducsai spori különszáma. Előbb befújt egy kamu hazaadást 10 méterre a kaputól, melyet értékesítettek is a Tarjániak (0-2), majd olyan büntetőt adott, amelyen még a vendégek is csodálkoztak (0-3). Ez alaposan padlóra küldte csapatunkat és a zavarodottságot kihasználva négyre növelték előnyüket a Gyöngyöstarjániak.(0-4) A szünetben hármas cserével próbálkoztunk felrázni a társaságot és elkerülni a hazai pályán leszenvedett kiütést. Nikl Gabi által villámgyorsan szépítettünk (1-4), de a folytatásban helyzetek tömkelegét hagytuk ki. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és teljesen másik meccset láthattak a nézők, mint az első félidőben. Végre agresszívan és párharcokat felvállalva futballoztunk. A Tarjániak mindösszesen kétszer jöttek el a kapunkig, igaz akkor előbb Lővey Peti fogott egy ziccert, majd egy lesgólt szereztek. A 89. percben Bosi fejelt szöglet után a kapuba (2-4), majd a 93. percben Vágó Zsolti vágta a rövidbe a labdát.(3-4) Sajnos a spori gyorsan lefújta a meccset így a késői ébredésnek igazán nem volt eredménye.

 

Ezen a napon azonban mégis volt minek örülni. Fiataljaink rég nem látott magabiztos és eredményes játékkal ütötték ki a forduló előtt még azonos pontszámmal álló Tarjániakat.  A szokásos Mezey gól és a Molnár “brothers” találataik mellett Egyed Bálint, Bugyi Csaba és Fehér Viktor is felíratkozott a góllövő listára! Bravó fiúk!


Petőfibánya SK – Heréd LC   0 -1

 

 

 

A múlt heti zakót követően nyugodtan kijelenthetjük, hogy számunkra sosincs könnyű meccs. Miért is lenne? Mindenki a kétszeres bajnokot akarja megütni, ez lehet akár hazai vagy akár vendég pályán is. Tudtuk, hogy ez nem lesz másképp sem a 7. fordulóban, amikor is a negyedik helyezett Petőfibányára látogattunk. Az elmúlt évek mérkőzései mindig fordulatokban gazdag és kemény, férfias összecsapásokat hoztak.
Az első és legnagyobb ellenség – nekünk legalábbis – a pálya volt, amelyet leginkább Karthágóhoz lehetne hasonlítani, miután Publius Cornelius Aemilianus Africanus a harmadik pun háború záróakkordjaként földig romboltatta és sóval felhintette volna az egész kócerájt. Erre rátett még egy lapáttal az október elsejei 28 fokos, kellemes idő is.
Maga a mérkőzés inkább a küzdelemről, és nem a szép játékról szólt – mondjuk ezen a talajon csoda, ha egyáltalán passzolni lehetett. Mindkét oldalnak megvoltak a maguk helyzetei: Lővey mindvégig magabiztosan hárította a petőfibányai lövegeket, míg a másik oldalon egy szögletet követően csak a kapufa mentette meg a bányászokat attól, hogy Bóna megrezegtesse a hálót.
A második félidő legnagyobb helyzete Hajducsi előtt adódott: egy előreívelt labdát lábujjheggyel emelt át a kapujából kirohanó hálóőr felett, a labda azonban a kapufára az alapvonalon túlra pattant. Ekkorra már tisztán kirajzolódott, hogy egyetlen gól fog dönteni a találkozó sorsáról, amire egészen a 89. percig kellett várni: egy szögletet követően a kapura fejelt labdát még hárítani tudtak a bányászok, azonban a kipattanó játékszert Balázs könyörtelenül besarkazott a kapuba.
Mindent összegezve: végre egy olyan találkozó, amit kapott gól nélkül tudunk lehozni, valamint külön ki kell emelni a védelemből Szűcs Jocikát is (bár ez lehet nem a legjobb döntés, mert a végén még elszáll magától), aki mindvégig magabiztosan játszott a sérült Szabógé helyén. De ha már a játékos-edzőnkről beszélünk, úgy látszik, hogy megtaláltuk a féket a csapatban…

 

 


 

Heréd LC – Zagyvaszántó SE  3 – 5</spa


Már ott gyanús volt a délután, hogy Bosi életében először mindössze hét (!) percet késett a megbeszélt találkozóhoz képest. Folytatódott azzal, hogy négy játékosunk is sérültet jelzett. Aztán rájöttünk, hogy kálváriánk első két állomása mesedélután volt ahhoz képest, ami ezután következett. Hajtás után pedig megpróbáljuk összeszedni magunkat… ha egyáltalán erre van esély.
A mérkőzés első perceit rendkívül megnyomtuk, amit rövid időn belül gólra váltottunk: egy távoli Pásztor-lövést paskolt be a kapus saját ketrecébe, ezzel megszereztük a vezetést (1-0). Majd jött a szokásos áramszünet: tökölés, bénázás, lúzerkodás mind a védelemben, mind pedig a középpályán. Egy vendég szögletet követően jött az egyenlítés: a bal oldalról beívelt labdát a nem éppen Crouch-i magasságokig emelkedői Juhász fejelte / hátalta a kapuba (1-1). Ezt követően Bosi helyére téve az erőviszonyokat, egy gyönyörű, rövidpasszos játékot követően gurított a hálóba (2-1). Nem úgy, mint Barek, aki az üres kapura két méterről rúgta ketté a kapufát – ami egyébként a pályakarbantartó hibája, hiszen ha lelakkozta volna a kapufát, akkor tutira bepattant volna a laszti a hálóba. Sebaj, még mindig megyünk eggyel.
Azonban ez sem tartott sokáig, hiszen Juhász ismét eredményes volt: egy rendkívül rosszul eltalált lövést Fekete paskolt be a hazai kapuba, ezzel egyenlítettek a ‘szántóiak.
A szünetet követően minden ott folytatódott, ahol abbamaradt. Kratofil jobb szélről lecsúszott labdája egyenesen a hosszú sarokban kötött ki (2-3), majd Fekete ismét megmutatta, hogyan nem lenne szabad mozdulni egy labdára (2-4). A totális apokalipszist az ötödik bekapott gól hozta meg (2-5). A meccs 80. percében beálló Töfti megrúgva élete első gólját a felnőtt keretben, feljebb tornázta a gólarányunkat, de már csodát nem tehettünk. A mérkőzés hangulatát csak fokozta a kiváló játékvezetői ítéletek sora is egyben. Persze, nem minden a sporin múlott.
További rossz hír, hogy Szabógé zúzódás miatt hosszú időre kidőlt, így a hétvégi, Petőfibánya elleni rangadón sem tud részt venni.

 

Ki ne ismerné minden idők legsikeresebb toborzóját, Sam bácsit? Vagy ahogy a földgömb másik oldalán hívják, Uncle Sam-et? Mivel a HLC elnöksége is tisztában van azzal, hogy a csaknem 200 éves Sam bácsi nem szenved hiányt a célt szolgáló eszközökben / módszerekben, így felkértük arra, hogy kezdjen el toborozni nekünk is… fiatalokat. Szünet után folytatjuk.
A Heréd LC vezetősége rendszeres foglalkozásokat szeretne elindítani a serdülő korosztály számára, amelyre első alkalommal 2011. szeptember 23-án, pénteken 17 órakor kerül sor a herédi futballpályán (vagy ahogy a köznyelv hívja, Markó Ferenc Stadion) bemutatóedzés és toborzó keretében.
Nikl Gábor – aki egyben a nagycsapat meghatározó játékosa, valamint utánpótlás-edző – már 7 éves kortól várja a sportolni vágyó és futballt kedvelő gyermekeket és érdeklődő szüleiket.

Heréd LC – Gyöngyöspata 8-2 (5-2)

G.: Horváth Tamás 5, Hajducsi Péter 2, Szűcs József
A mérkőzés előtt az öltözőben éppen arról esett szó, hogy az elmúlt években Pata ellen hazai pályán mindig 7-8 gólt rúgtunk, de most nem vagyunk olyan formában, hogy ekkora arányú győzelmet arathassunk. Aztán az élet mégis másképp gondolta. Szerencsére.
Már az első percekben érezni lehetett, hogy egy elég hitehagyott társaság jött hozzánk és gyorsan szereztünk 3 gólt Horváth Tomi révén mindhármat (köztük két fejes góllal!!!), ami után már arról beszéltek, hogy inkább lemennek a pályáról. Hogy ez mégsem így történt, arról Szabógé gondoskodott, hiszen egy már-már szokásos tizenyegyest “összehozva” jöttek vissza újra a meccsbe a vendégek. Majd néhány perc múlva a tizenhatos vonalán gyámoltalankodtunk és a lepattanó labdát a vendégjátékos a rövid sarokba vágta. (3-2) Arról, hogy senki ne izguljon sokáig, előbb Szűcs Józsi fejjel gondoskodott (4-2), majd Hajducsi Peti cselezte be magát a kapu elé és higgadtan lőtte ki a rövid alsót, amely után egy rövid “románcot” is láthattunk az oldalvonal mentén! (5-2).
A szünetet követően sem változott a játék képe. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amelyekből előbb Balázs Laci centerezését követően Horváth Tomi önmaga negyedik, csapatunk hatodik gólját szerezte meg, (6-2) majd Hajducsi Peti a hosszú saroknál érkezett jó ütemben és fejelt a rövid sarokba! Utolsó találatunk előtt Hajducsi Peti tört be a büntető területre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani és a megítélt tizenegyest Horváth Tomi higgadtan értékesítette. (8-2) A folytatásban még Kovács Peti szerezhetett volna gólt szabadrúgásból, de a vendégek kapusa bravúrral védett, mint ahogyan Lővey Peti is kitornázott egy vendég próbálkozást.
Nem játszottunk jól, hiszen sokszor erő vagy akarat nélkül futballoztunk, mégis dicséretes, hogy ennek ellenére is nyolc gólt tudtunk szerezni.
Heréd LC U19 – Gyöngyöspata U19 14-0
Ifjúsági csapatunk tagjai remekeltek ezen a hétvégén, hiszen a hasonló erőkből álló Gyöngyöspatai csapatot rendkívül magabiztos játékkal a rengeteg kihagyott helyzet ellenére is 14 lőtt góllal győzték le! A gólokat Mezey Tamás 4, Molnár Márk 4, Molnár Attila 2 , Mezey Máté, Fekete Norman, Kapuszta Zoltán és Bugyi Csaba szerezték.
Edzőjük így vélekedett a látottakról.
Nikl Gábor : A rengeteg kidolgozott helyzet és a rengeteg kihagyott ziccer után csak az eredménnyel vagyok elégedett! Van még mit javítani a játékon ,de hétről-hétre szebben játszik a csapat!
forrás:HL C

 


 

Megvan!!

 

Lőrinci VSC – Heréd LC 1-3

Gól.: Horváth T., Nikl G., Szűcs J.

Szűcs Józsit nagy örömünkre ismét sorainkban tudhattuk és vele megerősített középpályával próbáltuk felvenni a versenyt a rendkívül fiatal és sokat futó hazaiakkal szemben. Nem igazán találtuk az első 20 percben a játékszert, de Bosi beívelése és Barek fejese után mégis Horváth Tomi révén mi szereztünk vezetést. (0-1) Első alkalommal vezettünk az idei bajnokságban, amit szinte azonnal egalizálhattak is volna a hazaiak, de a megítélt büntetőt Lővey Peti hárította. Hajducsi Peti lépett ki a jobb oldalon és a védő csak szabálytalanul tudta megállítani a büntető területen belül. A 11-est Nikl Gabi higgadtan passzolta a kapu bal oldalába. (0-2) A 15 pihenő után itt is ott is adódott lehetőség és egy Lővey Peti által előre vágott labdát követően Horváth Tomi hozta remek helyzetbe Szűcs Jocit, aki a védők között kilépve nagy erővel lőtt a rövid sarokba (0-3) Mintha túlságosan megnyugodtunk volna a háromgólos előnytől, mert a hazaiak egyre többször jutottak el a kapunkig igaz, hogy nagyobb helyzet nélkül. Az utolsó percekben ismét egy figyelmetlenség után kaptunk gólt, amelyért már valóban megdolgoztak a Lőrinciek (1-3)

A ráadásban még szereztek egy kapufát, de az eredmény már nem változott. A megye legfiatalabb csapata ellen, ha nehezen is, de megszereztük első bajnoki győzelmünket és talán kilábalunk abból a hullámvölgyből, ami bármely csapat életében előfordulhat. Két hazai mérkőzés következik Gyöngyöspata és Zagyvaszántó csapatai ellen.

Ezúttal a fiatalok nem szereztek gólt így kettő nullás vereséget szenvedtek.


Egyszer minden véget ér!

Heréd LC – Rózsaszentmárton 0-2

Hazai pályán elszenvedtük első vereségünket, amely már hosszú ideje nem fordult elő. Első félidőben annak ellenére nem sikerült gól szereznünk, hogy a vendégek gyakorlatilag a félpályán nem jöttek át. Több ziccert is rontottunk, de a játékunk már biztató volt az előző hetiekhez képest. A szünetet követően az asszisztens úgy gondolta, hogy felül írja és újra értelmezi a szabálykönyvet. Helyesen lest jelzett, amikor a vendégek támadója fejjel akart játékba avatkozni, majd egy pillanat múlva le is vette a zászlóját, így a másik támadó, aki természetesen nem volt lesen, szabadon mehetett a kapura és értékesítette a ziccert. (0-1) A gólt követően túlságosan is elragadta az indulat és a lendület a csapatot és nem voltunk higgadtak a kidolgozott helyzeteknél. Ismét sikerült 3 kapufát szereznünk és gyakorlatilag nulláról is fölé lőni a labdát. A sok kihagyott helyzet ahogy szokott lenni megbosszulta magát és ismét egy nagy védelmi hibát követően megkaptuk a másodikat is, ami gyakorlatilag eldöntötte a három pont sorsát. A vendégek, élükön az edzőjükkel megmutatták, hogy a fair play világnapján hogyan is kell viselkedni pályán és azon kívül. Sajnálatos, hogy a Rózsai edző csak azt felejtette el, hogy az utolsó fordulóban, ha mi nem szervezzük meg a csapatát és nem megyünk bele abba, hogy 4 (!!!!!) játékosuk is hamissal lépjen pályára, akkor az a szégyen esett volna meg vele, hogy ki sem tud állni és el sem tudtak volna utazni. Ezek után szerinte mi vagyunk a nagyképűek és a második gól után nyomdafestéket nem tűrő dolgokat ordibált a pályára beszaladva. Ő így ünnepel… a győztesnek biztos mindig igaza van!

Sajnos az ifjúságiak Mezey Tomi gólja ellenére is vereséget szenvedtek. 1-3


Csak a szokásos….

Csány-Heréd LC 6-3

Gl.: Horváth T. 2, Simon S.

Semmi meglepő nem történt a csányi „kirándulásunkon”, hiszen az utóbbi évek lélektelen és akaratgyenge játékát produkálva pofon egyszerűen hagytuk ott mindhárom pontot. Minden csapatrészben leszerepeltünk, hiszen védelmünk szellős, középpályánk gyakorlatilag nem volt, támadójátékunk pedig nagyon kevésnek bizonyult a motiváltabb és feltüzelt hazaiakkal szemben.

Viszont örömteli, hogy fiataljaink Egyed Bálint és Mezey Tomi góljaival 2-1-es győzelmet aratott!!!augusztus 21.

Heréd LC – Hatvani Lokomotív 3- 3

A nagy kánikulában a hatvani fiatalok sokkal mozgékonyabbak voltak a mérkőzés elején és egy előre vágott labdából, egyéni hibát követően szereztek vezetést. (0-1) De a nagy meleg nem csak bennünket fogott meg, hiszen a játékvezető felesleges sárgákat osztott ki és számos téves ítélettel borzolta a kedélyeket. Gyors labdakihozatal után Takács lépett meg a baloldalon és keresztbe lőtt labdájára Balázs Laci érkezett remek ütemben és lőtt a rövid sarokba. (1-1) A játékrész második felében már több helyzetet alakítottunk ki. Bosánszki lövését védte bravúrral Bajkó Pista, majd Nikl bombáját követően a felső lécről pattant kifelé a labda. A szünet után ismét hátrányba kerültünk. Gyors kontra után Dajkó Misi passzolt ziccerben a kapu bal oldalába. (1-2) Majd Rusai lépett ki a védők között és 16 méterről vágta a labdát a kapu közepébe. (1-3) A mérkőzés ezen szakaszában semmi nem sikerült, hiszen előbb Tamási Áron fejelt kapufát, majd Horváth Tomi lövését követően előbb az egyik, majd másik kapufát is érintve perdült kifelé a labda, de a meccsen összesen öt kapufát szereztünk. Simon Sanyi jött Balázs Laci helyére, majd Varga Nándi váltotta Horváth Tomit. Kockáztatva átálltunk háromcsatáros játékra, amelynek eredményeként öt percen belül egyenlítettünk. A balösszekötő helyéről Takács végzett el szabadrúgást, amelybe Simon Sanyi ért bele jó ütemben és zavarta meg a vendégek kapusát. (2-3) Ezekben a percekben a kapujukhoz szegeztük a vendégeket és egy kapu előtti kavarodást kihasználva Bóna Bandi lőtt a rövid sarokba. (3-3) A hátralévő időben megszerezhettük volna a győzelmet jelentő találatot is, de nem érdemeltük volna meg mind a három pontot, hiszen nem jó felfogásban és rendkívül felfokozott idegállapotban futballoztunk a bajnoki nyitányon. Így igazságosnak mondható a pontosztozkodás, amely egyetlen pozitívuma, hogy továbbra is több mint két éve vagyunk veretlenek hazai pályán. Nagyon hiányzott a középpályánkról a labdaszerző Mákos Krisztián (akire még egy hét pihenő vár), illetve a védelmünk stabilitását meghatározó Pásztor Peti. Vasárnap vár ránk egy Csányi “kirándulás”, ahol ettől sokkal jobb teljesítményre lesz szükségünk.

Ifi.:0-10

<object width=”560″ height=”345″ classid=”d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″

Megkezdődött a felkészülés…

 

 

csapatépítés

 

 


101!

Heréd LC – Rózsaszentmárton 7-0

Gól.: Horváth T. 2, Tóth N. 2, Balogh R., Simon S., Urbán L.

Igazi karneváli hangulat fogadta a csapatot a mérkőzés előtt. Minden adott volt ahhoz, hogy önfeledten ünnepeljük az újabb bajnoki címet. Kellemes ellenfél, jó pálya, sok néző!

Már az első percekben szerettük volna tudatosítani, hogy itt csak nekünk van keresni valónk. Talán a mérkőzés összefoglalójától ezennel eltekinthetünk, hiszen nehéz elemezni egy olyan mérkőzést, ami már egyik csapat számára sem bír jelentőséggel. De talán nekünk mégis volt veszíteni valónk. A bajnokságban minden hazai mérkőzést megnyerni és megrúgni újra a száz gólt. Mindkettő sikerült. A 3-0-ás félidőt követően Simon Sanyi találata azt jelentette, hogy ismét átléptük a százas határt. A meccsen Jimbó megszerezte első gólját, illetve Horváth Tomi két találata azt jelentette, hogy a félszezonban 14szer volt eredményes! Csapatunk zsinórban negyedik mérkőzésén nem kapott gólt, amely új klubrekord! 🙂

Rövid évösszegzés:

Igaz az a mondás, hogy megtartani nehezebb, mint megszerezni!

Mi tavaly megszereztük, majd idén meg is tartottuk!!!

Tettük ezt annak ellenére, hogy ellenünk mindenki megsokszorozta az erejét. Voltak, akik szinte csak ellenünk akarták megmutatni, hogy mennyit is érnek. De voltak, akik mindezek ellenére (mint ahogyan azt Kincso mondaná): az 5ös busszal mentek haza!!

A tavaszi első fordulóban elszenvedett vereséget és a röviddel ezután kialakult helyzetet követően az Apc elleni mérkőzés volt a fordulópont. Az egyik legszebb élmény egyike volt a mérkőzést követően látni az elszánt arcokat és hallani, ahogyan teli torokból a győzelem diadalában üvöltötte az egész csapat a jól ismert győzelmi indulót. Azt hiszem azon a délután kovácsolódtunk úgy össze, hogy morálisan talán a megye egyik legjobb csapata lettünk. Bebizonyítottuk, hogy az aranyérmet követően továbbra is van célunk. Van és tudunk is miért küzdeni.

Hiszen a mai nappal olyan eredményt értünk el, melyet még egyetlen csapat sem tudott ebben az osztályban. Mégpedig megvédeni bajnoki elsőségünket.

Ez a duplázás elsősorban a játékosok érdeme és győzelem esetén is mindig mi fürödhetünk a sikerben, de sokan vannak, akik nélkül mi sem értük volna el ezt a fényes diadalt. Hiszen olyan körülmények és nyugodt légkör veszi körül a csapatot, amely alapja az eredményességnek.

Kiemelten szeretnénk megköszönni és nem győzünk hálásak lenni legfőbb támogatónknak, a HERÉDI ÖNKORMÁNYZATnak, a KÉPVISELŐ-TESTÜLETnek és POLGÁRMESTER ÚRnak, hogy olyan támogatást nyújtanak, amely lehetővé teszi a nyugodt és eredményes munkánkat. Bízunk benne, hogy eredményességünkkel továbbra is élvezni fogjuk bizalmukat!
A megye egyik legjobb pályája a miénk, amelyért köszönet jár munkájáért annak az embernek, akinek szívügye ez a létesítmény, BÓNA ANDRÁSnak!!!
Nagyon hálásak vagyunk két hűséges támogatónknak, MOLNÁR ATTILÁnak és FEHÉRVÁRI TAMÁSnak, akik olyan áldozatokat vállalnak, melyekért köszönettel tartozunk. Köszönjük VARGA NÁNDORnak és a VANAtech Kft-nek, hogy ősszel segítette csapatunkat. Továbbá szintén szeretnénk megköszönni MARKÓ FERInek, BARANYI JÓZSI bácsinak, KAPUSZTA BANDI bácsinak, ŐRI CSABInak, valamint KAPUSZTA JÓZSInak is, hogy hétről-hétre segítenek az egyesület ügyes-bajos dolgaiba

A sok-sok köszönet között szeretném külön kiemelni azt az embert, aki mindig óriási lelkesedéssel van a csapat iránt és, aki minden mérkőzésünket, szinte minden mozdulatunkat rögzíti, igaz néha a felvétel gomb megnyomása nélkül. Köszönjük szépen Bódi Sanyinak!!!!

De a sok egyéni köszönet mellett mégis számunkra az egyik legfontosabb a szurkolóinknak szól. Nekik, nektek, akik legyen bármilyen is az idő, mindig elkísérnek minket és egyre többször fordul elő olyan, hogy idegenben többen biztatnak minket, mint a hazai csapatot. Nagyon hálásak vagyunk a több éves kitartó biztatásért. Reméljük azzal, hogy történelmet írtunk a megye II. osztályban és újra Heréd Község neve szerepel a tabella élén méltóan rászolgáltunk arra, hogy ősszel is velünk tartsanak.

Számomra még egy köszönet hátra van. Számomra a legfontosabb!!

Amely nektek szól, játékosoknak.

Nem volt könnyű és egyszerű döntés, egy első helyen lévő csapatot bajnokság közben átvenni. Hiszen lehetett volna számtalan buktatója ennek a döntésnek, de Ti az elejétől fogva partnerek voltatok abban, hogy a kitűzött célunkat közösen, igazi csapatként érjük el. Olyan csapatként, amelynek minden tagja hozzá tette a maga részét a sikerhez.

Soha nem szerettem a kiemeléseket mégis a bajnokság végén külön is kell köszönteni az év legjobb teljesítmény nyújtóját. Igaz idén, rendhagyó módon nem egy, hanem két emberre esett a választás. Szerettem volna azok közül választani, akik a teljes évet itt töltötték.

Az egyikük, aki, amikor a pályán van mindig fazont ad játékunknak. Akinek érdemeit hosszasan sorolhatnám, de talán elég annyit mondanom, hogy a játéka alapján az év legjobb játékosa: GOHÉR GABI!

A másik játékos, akinek valahogy a legfontosabb pillanatokban mindig az Ő nyakába ugrálunk.

A legfontosabb gólok szerzője: TÓTH NORBI!

A mérkőzés előtt kértünk szurkolóinkat is, hogy szavazzanak az év legjobbjára. A szurkolók szavazatai alapján BÓNA ANDRÁS érdemelte ki ezt a kitüntető címet.

Köszönjük szépen mindazoknak, akik velünk voltak a 2010-2011-es bajnokságban.

Folytatás rövidesen következik…

forrás:Szabógé HLC


 

Vitathatatlan…


Abasár SE – Heréd LC 0-6

Gól.: Horváth Tamás 2, Balogh Renátó, Szabó Gábor, Simon Sándor, Fekete Rajmund

Úgy készültünk, hogy ma behúzzuk. Úgy készültünk. BEHÚZTUK!!!!!

A mérkőzés előtti, öltözői “monológot” követően úgy kezdtük a mérkőzést, hogy szemernyi kétsége ne legyen senkinek, hogy mi a három pontért jöttünk. Azért a három pontért, melynek megszerzésével ismét a mi nyakunkba akaszthatják a bajnoki aranyat. Taki kezdett Horváth Tomi ékpárjaként és többször hozta remek keresztlabdákkal helyzetbe a társakat. A gyakorlatilag átjáróháznak tűnő vendég védelmen Horváth Tomi lépett ki és lövése után a kapufáról kipattant labdát Renátó helyezte a hálóba.(0-1) Majd rövidesen Bóna Bandi labdájával Reni lépett ki és ezúttal Ő trafálta telibe a kapufát és Tomi érkezett jókor. (0-2) Laczkó Peti sokadik remek elfutása után Reni passzolt ezúttal önzetlenül a középen üresen érkező Szabógéhez, aki a kapu rövid sarkába perdített. (0-3) A szünetben Rajmi érkezett Lővey helyére valamint Simon Sanyi váltotta elől a jól mozgó Takit. Sanyi gyakorlatilag az első labdaérintéséből gólt szerzett. Gohér Gabi mesteri kiugratásából látványosan emelt a kimozduló kapus felett a hálóba. (0-4) Közben folyamatosan jöttek a friss emberek és Vágó Zsolti váltotta Balogh Renit. Ekkor Hajducsi Peti bolondította meg a hazai védelmet, akik csak szabálytalanul tudták szerelni. A megítélt tizenegyest követően olyan dolog történt a pályán, amire már nagyon régen volt példa. Fekete Rajmi (!!!) érkezett az ítéletet végrehajtani és magabiztosan a kapu jobb oldalába gurított. (0-5) Elmondása szerint kb. 12 éves korában jegyzett találatot utoljára. (Semmi gond, majd kikéred Rajmi J) Maradt még egy találat, melyet a mindig jó helyen és jó időben lévő Horváth Tomi szerzett egy Hajducsi szólót követően. Tominak ez volt a tizenkettedik találata a tavaszi szezonban. Őt ekkor Varga Nándi váltotta, majd Kádas Gergő érkezett a bajnokság során végig kiemelkedő teljesítményt nyújtó Pásztor Peti helyett. Ekkor már nagyon vártuk a mérkőzés végét jelentő hármas sípszót, amikor is durrantak a pezsgők! Remek hangulat kerekedett a pályán, melyet Fehérvári Tominál folytattunk Petőfibányán, majd helyben a Kétnyárfában ünnepeltünk tovább. Ezúttal még szolidan, de készülünk a szombati fiesztára, ahol a szurkolókkal közösen szeretnénk megünnepelni, hogy csapatunk történelmi duplázást ért el a megye II. osztályban.

Várunk mindenkit szeretettel, hiszen 120 főre készítik a vacsorát és zenész fog gondoskodni a megfelelő hangulatról. Tehát szombaton a mérkőzést követően bajnokavató!!!

Bajnokcsapat.bajnokcsapat.

 

 

 

 

 


Heréd LC – Zagyvaszántó 1-0

Gól.:Tóth Nobert

 

Mindig a kötelező a legnehezebb.és még sorolhatnám a közhelyeket.De a mai mérkőzésen egyetlen cél volt: bárhogyan is, de 3 pontot szerezni. Jelentjük: sikerült!

Sajnos Gohér Gabi, Horváth Tomi Fekete Rajmi és Kiss Sanyi sem tudott ma játékra jelentkezni, így nélkülük kellett behúznunk a sokat futó szántóiak elleni győzelmet. A meccs első perceiben Kincso szerezhetett volna rögtön 2 gólt, majd Totya, Szabógé és Hajducsi is ziccerben rontott. Ha ezeket a helyzetek értékesítjük, akkor már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Majd Lővey Peti fogott két vendég próbálkozást. Totya kapott jó labdát a tizenhatoson belül, melyet megtolt a védő mellett, aki csak szabálytalanul tudta szerelni. A megítélt büntetőt a sértett, higgadtan a kapu bal oldalába helyezte (1-0). A szünetet követően Simon Sanyi fejelt a kapufára, majd Totya vágott fölé egy kapu előtti labdát. A vendégek több alkalommal is a védelmünk mögé kerültek, de néhány távoli próbálkozást leszámítva nem forgott veszélyben a kapunk. Taki tekert még szabadrúgásból a bal alsó irányába, melyet Árvai Jocika hárított parádésan, de az eredmény már nem változott.

A párás, fülledt időben, küzdelmes mérkőzésen kiharcolt győzelemmel továbbra is őrizzük a hazai veretlenségünket. Jövő héten Abasár ellen szeretnénk ünnepelni az újabb bajnoki aranyat, hiszen már csak egyetlen pontra vagyunk a legfőbb célunktól!!!

forrás:Szabógé HLC

 


 

Petőfibánya – Heréd LC 0 – 0

Nem jött jól, hogy a pénteki “erőltetett edzésmunkának” köszönhetően Hajducsi Peti kidőlt a sorból az utolsó pillanatban és ezért a három csatáros játékból maradt a két támadós. Tudtuk, hogy hajtós és sokat futó csapat otthonában utazunk. Sem a szombaton rendezett mérkőzések, sem a mogyorós csokira hasonlító pályák nem fekszenek nekünk és ez ismét meglátszódott a teljesítményünkön. Igazságtalan lenne, ha nem ismernénk el, hogy a bányász csapat mezőnyfölényben játszott az első félidőben. Igazán helyzetig nem jutottak el és a kapunk az egész mérkőzésen nem forgott veszélyben, de ehhez kellett volna, hogy a támadójátékunk is hatékonyabb legyen. Kapusunknak szinte nem is kellett védeni az utolsó percek egyik próbálkozását leszámítva, de nekünk is mindössze 2-3 lehetőségünk volt, amiből ugyan, ha a kapu előtt jobban koncentrálunk talán még a győztes gólt is megszerezhettük volna, de a döntetlen teljesen valósan mutatja a mérkőzés összképét. Ez az első pontosztozkodásunk ebben a bajnokságban! Most 2 hét szünet következik, hiszen a következő hétvégén szabadnaposak leszünk, de szombaton a főzőverseny és a kispályás foci szintén ígér nem várt izgalmakat.

forrás:Szabógé HLC

Heréd LC – Hort SK 14-1

Gól.: Horváth T. 5, Balogh R. 5, Gohér G., Vágó Zs., Tóth N., Szűcs J.

Mindig a kötelező a legnehezebb. hangzott el az öltözőbe a mérkőzés előtt. Tudtuk, hogy soros ellenfelünk eddig nem remekelt a bajnokságban, de nem vehettük félvállról a meccset, hiszen győzelmünk esetén már csak két győzelemre lettünk volna a duplázástól!

Szinte alig hangzott el a kezdő sípszó, miután Golyó beadására Reni érkezett és vágta a léc alá. Majd újabb perc elteltével ziccerből ismét Ő volt eredményes. Mind Golyó, mind Reni lendületesen játszottak a két szélen és számos alkalommal kerültek a védők mögé. Középen Szűcs Józsi nyargalászott nagy kedvel és Gohér Gabi hozta számos alkalommal helyzetbe a társakat. Totya érkezett jó ütembe a kapu elé és passzolt a hálóba (3-0) Ekkor egy paródiába illő gólt szereztek a vendégek és nagy védelmi hibát kihasználva szépítettek (Egy: “Jóóó…jövöök” felkiáltást követően saját kispadunk tört ki hangos röhögésbe) (3-1) Ezután Horváth Tomi mattolta kétszer is a vendégeket, majd Balogh Reni harmadszor is feliratkozott a góllövő listára. (6-1) Szünet. Lővey helyett a születésnapos Rajmi érkezett a kapuba. Mindenkin érezni lehetett, hogy továbbra is lendületben maradunk és annyi gólt szerzünk, amennyit csak lehet. Nehéz lenne minden második félidei találatot felsorolni, hiszen volt itt minden. Golyó egyéni akció után talált be, Gohér Gabi pedig a mérkőzés gólját szerezte, melyet egy kapus kirúgást megkezelve mintegy 50 méterről egyből lőtt vissza és a labda védhetetlenül hullott a kint álló kapus fölött a hálóba. (Közben folyamatosan jöttek a cserék: Totya helyett Simon Sanyi, Taki helyett Sas, Laczkó Peti helyett Jaszi és Golyó helyett Kiss Sanyi.) De talán a második félidő mégis Reni és Horváth Tomi gólpárbajáról maradt emlékezetes. Felváltva szerezték a találatokat, volt olyan, amikor Tomi bolondította meg a védőket és hozta kihagyhatatlan helyzetbe Renit és volt olyan, amikor Simon Sanyi cselei után ziccerben továbbított Tomi elé. Mindketten öt találatig jutottak, ami különleges egy futballista életében. Tomi így már 10 gólnál tart ebben a szezonban és Reni is szintén egy tízest rámolt be az ellenfelek hálójába. Szűcs Joci is megszerezte a jól megérdemelt találatát, miután kilépett a védők között.

Végig fegyelmezetten játszottunk és nem fejvesztve rohamozott mindenki. Megmaradtak a szerepkörök a mérkőzés végéig. A védők nem rohangáltak előre és a középpályánk sem szakadt ketté a támadások közepette. Dicséret illeti a vendégeket, akik az utolsó percig kitartottak és szurkolóiktól is végig biztatást kaptak. A meccs után koccintottunk egyet a szép győzelemre és a 24. életévét betöltőre is!

Még négy meccsünk van, amiből kettőt kell maximum megnyernünk, ha a rivális Ecsédiek nem botlanak egyszer sem. Szombaton a mindig parázs hangulatú Petőfibánya-HLC következi
forrás:Szabógé HLC


Vámosgyörk – Heréd LC 1 – 4

Közepes játék, 4 rúgott gól…

Gól.: Gohér G., Pásztor P., Horváth T., Tóth N.

Soha nem játszottunk még sima meccset györkön és most sem számítottunk „sétagaloppra”. Próbáltuk úgy kezdeni a mérkőzést, hogy letámadjuk és nem engedjük kibontakozni őket. A pálya iszonyatos volt. Helyenként azt kellett nézni, hogy nehogy bokatörése legyen valakinek vagy a nyakunkba pattogott a játékszer. Balogh Reni érkezett egy beívelésre az első percekben és gyönyörűen bólintott a léc alá, de az asszisztens zászlajával (szerintünk tévesen) lest jelzett. Röviddel ezután Hajducsit rúgták fel és a szabadrúgást Gohér Gabi tekerte parádésan a rövid felsőbe (0-1) Balogh Reni tekert Bónabé fejére, de senkitől sem zavartatva nem sokkal a kapu mellé bólintott. Előbb Simon Sanyi, majd Totya is a kaputól néhány centire hibázott ziccert. A vendégek talán egyszer jöttek el a kapunkig az első félidőben és egyből kapufáig is jutottak. A szünetet követően Pásztor Peti végzett el egy szabadrúgást és nagy erővel vette célba a kaput, de a labda egy keresztbe mozgó hazai játékoson irányt változtatva vágódott a kapu jobb sarkába (0-2) Ekkor Takács Zoli érkezett a sérülés miatt kényszerű cserét „kérő” Szabó G. helyére, majd Fekete Rajmi váltotta Lővey Petit a kapuban. Totya kapott remek indítást a jobb oldalon, aki kitűnően centerezett középre és a percekkel korábban a Simon Sanyit váltó Horváth Tomi érkezett és helyezett a kapu közepébe a tőle megszokott nyugodtsággal. (0-3) Fekete Rajmi védett nagyot, de a kipattanóra az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét egy vendégjátékos reagált gyorsabban és szerezte meg a szépítő találatot. (1-3) Ezekben a percekben némi zavar keletkezett a védekezésünkben, mert Rajminak két ziccert is kellett hárítania. De megnyugtatásul Totya csapott le egy előre vágott labdára és a kapus mellett eltolva lőtt az üres kapuba (1-4) Időközben Vágó Zsolti váltotta Balogh Renit és Kiss Sanyi érkezett Jimbó helyére. Egy kisebb lökdösődést leszámítva több említésre méltó esemény már történt és így közepes játékkal gyűjtöttük be a mindig nehéz Vámosgyörki három pontot!!!

forrás:Szabógé HLC

 

 


Heréd LC – Szűcsi 3 – 2

Ha utolsó perc, akkor Totya…

Vasárnap újabb rangadó várt ránk a harmadik helyezett Szűcsiek ellen. A hétközi kupameccs után, ahol a pokolban érezhettük magunkat, valóságos felüdülést jelentett a hazai rendezett körülmények között pályára lépni. Számítottunk arra, hogy a masszív és egységes vendégek ellen nem lesz egyszerű begyűjteni a kötelező hazai győzelmet, de ilyen forgatókönyvre magunk sem számítottunk! A mérkőzés elejét kiegyenlített játék jellemezte, amikor egy szögleztúgást követően a vendégek szereztek vezetést.(0-1) Röviddel ezután Horváth Tomi kapott remek labdát a bal oldalán, aki kivállóan centerezett Tóth Norbi elé és Totya a tizenhatos vonaláról higgadtan jobb lábbal a bal alsó sarokba helyezett. (1-1) A félidő vége előtt Lővey Peti fogott egy ziccert, de említésre méltó esemény már nem történt, leszámítva a vendégek csapatkapitányának ámokfutását, aki a játékvezető jóindulatának köszönhette, hogy nem ment idő előtt zuhanyozni. Gyakorlatilag a mérkőzés egésze alatt, amerre járt belerúgott valakibe. A szünetet követően sem találtuk a hazai pályán megszokott játékunkat. Egy közeli szabadrúgás pattant ki Lőveyről, amelyre csak a vendégek reagáltak és szerezték meg a vezetést. (1-2) Jimbó érkezett Horváth Tomi helyére és lendítette fel középpályás játékunkat. Majd Simon Sanyi váltotta Kiss Sanyit. Egy kapu előtti kavarodást követően, ahol két alkalommal is a vendégjátékos kezére pattant a labda, Balogh Reni tette bele a lábát egy felszabadításba, amelyről a hálóba vágódott a labda. Ez volt Reni zsinórban ötödik bajnoki mérkőzése, amelyen találatot szerzett. Ekkor a vendégek már gyakorlatilag a tizenhatosukról sem tudtak kijönni és mindent egy lapra feltéve rohamoztunk. Simon Sanyit állították meg a jobb oldali szögletzászló közelében a mérkőzés 94. percében. Pásztor Peti érkezett a mérkőzés utolsó szabadrúgását elvégezni. Élesen lőtt a kapu elé, és a labda a rövid saroknál egy fejen megcsúszva a hosszú oldalon érkező Totya elé hullott, aki a magas labdát magabiztosan helyezte a kapuba. Totya az Apc elleni meccset követően ismét az utolsó percben szerzett három pontot érő találatot, melynek köszönhetően továbbra is hét ponttal állunk a tabella élén. A döntetlennek tűnő mérkőzésen talán nem érdemeltünk győzelmet, de az utolsó negyedórában mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne szakadjon meg a hazai veretlenségünk. Szombaton Vámosgyörk következik…

forrá:Szabógé, HLC

utánpótlás…


ifi: 5 -0

 

 

 

 


Tarnalelesz Roma Csillagok SE – Heréd LC 5 -5


Gyöngyös Energia – Heréd LC  3 – 2

 

 

 

 

fotó:Simonné  Orsi

forrás: Szabógé Heréd LC


2011 április 15 .

 

Edzés

Edzés utáni csapatépítő sütögetés…

 

 

vajon mit süt ki a Mester?

 

 

2011  április 16.

A pálya előkészítése.

&

2011 április 17.

És ami ezek után jött…

Heréd LC – Ecséd

A mérkőzés kezdetét jelző sípszó felhangzása előtt köszöntötték Szűcs Vivient,aki először látta futballozni édesapját, Szűcs Jocit.

 

 

 

Heréd LC – Ecséd 5-0 Gól.: Gohér 2, Tóth N., Hajducsi P., Balogh R. Rangadóra készültünk, hiszen a tabella második helyezett Ecséd csapatát fogadtuk. Minden adott volt ahhoz, hogy sikerrel vegyük ezt a nagyon fontos mérkőzést. A pénteki csapatépítő sütögetés, a kitűnően előkészített pálya, kellemes idő, sok néző és felfokozott hangulatot követően már az öltözőben érezni lehetett, hogy mindenki kellőképpen ráhangolódott a találkozóra, ami aztán a kezdő sípszót követően szinte azonnal meg is mutatkozott. Mindössze 3 perc kellett, hogy megszerezzük első gólunkat, ami rányomta bélyegét a vendégek játékára. Gohér Gabi ugratta ki Tóth Norbit, aki a remek ütemben tekerte bal lábbal középre a labdát, melyet a kiváló ütemben érkező Hajducsi Peti bólintott a kapuba. (1-0) Majd egy jobb oldali szögletet követően próbáltak felszabadítani, de a labda Gohér elé perdült, aki mintegy 17 méterről kapásból bal külsővel lőtte ki a rövid alsót.(2-0) A közönségszórakoztató játék és látványos egyérintős támadások folytatódtak, Hajducsi Peti lépett meg védőjétől a jobb oldalon és a középen üresen érkező Tóth Norbi elé tálalt, aki senkitől sem zavartatva a tizenhatos vonalán előbb belekezelt, majd nagy erővel lőtt a bal alsóba. (3-0) Ekkor mindössze 20 perc telt el a találkozóból, majd jött az újabb találat. Baloldalról Tóth Norbi végzett el egy szabadrúgást, melyet Szabó csúsztatott meg és a vendégek kapusa csak lábbal tudott menteni, Bóna Bandi csapott le a labdára, de lövése kipattant és az üresen érkező Balogh Reni nagy erővel lőtte ki a jobb felső sarkot. (4-0) A szünetet követően a vendégek felívelésekkel próbálkoztak, de igazán veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Gyors kontrákkal próbálkoztunk, de érezni lehetett ekkor a csapaton, hogy a 4-0ás előny birtokában mindenki leeresztett egy picit. Simon Sanyi váltotta Horváth Tomit, majd Urbán Laci és Kiss Sanyi érkeztek Gohér és Balogh helyére. A második játékrész egyetlen gólját tizenegyesből szereztünk, melyet Tóth Norbi harcolt ki és az akkor még pályán tartózkodó Gohér Gabi értékesített magabiztosan. Összességében a két éven át tartó hazai veretlenségünket a mai ellenfelünk egyetlen pillanatra sem veszélyeztette és teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a fontos három pontot. A mérkőzés alatt a védelmünket egyetlen pillanatra sem tudták átjátszani és elsősorban a két gyors szélsőnknek köszönhetően (Balogh Reni és Hajducsi Peti) látványos támadásokat tudtunk vezetni és a tabella élén 8 pontra növeltük előnyünket. Szombaton következik Gyöngyös, ahol szinte már kötelező lenne begyűjteni a három pontot. forrás: Szabógé  Heréd LC


Magyar Kupa

 

Heréd LC – Besenyőtelek 2 – 2  

Továbbjutó: Heréd LC

Gól.: Balogh R., Szabó G.

A Magyar Kupa megyei selejtező 3. fordulójában hazai pályán fogadtuk Besenyőtelek csapatát. Öt játékosunk is hiányzott eltiltások és munkahelyi elfoglaltságok miatt. Orkán erejű szélben kezdődött a mérkőzés és látszólag mi alkalmazkodtunk jobban az időjáráshoz, mert az első 15 percben a földön tartva a labdát, több helyzetet is kidolgoztunk. Takács ívelte fel a labdát Tóth Norbira, aki szépen fordult le védőjéről és élesen a kapu elé belőtt labdájára Balogh Reni érkezett és erőből vágta a léc alá. (1-0) A vendégek mintegy 20 perc elteltével találtak magukra, de a felíveléseket leszámítva nem veszélyeztették a kapunkat. Az utolsó percekben mégis megszerezték az egyenlítést. Egy kapu előtti kavarodásban a kivágott labda gyakorlatilag megállt a levegőben és a vendégek csatára elé hullott, aki senkitől sem zavartatva lőtte a játékszert a hálóba. (1-1) A szünet után sem változott a játék képe. Próbáltunk a széleken felépíteni a támadásokat, míg a magasabb osztályban szereplő ellenfelünk gyors felívelésekkel szerették volna megszerezni a vezetést. Egy bedobást követően Lőveynek kellett bravúrt bemutatnia, majd Pásztor Peti “nézett” le egy keresztbe lőtt labdát, amellyel megindult és a keresztbe mozgó Szabó elé passzolt, aki egy cselt követően 17 méterről lőtte ki laposan a rövid alsót. (2-1) A hosszabbításban felívelésekkel és bedobásokkal veszélyeztettek a Besenyőtelkiek, akik a 2 perc ráadás letelte után kis szerencsével egalizáltak. Baloldali bedobást követően egy hazai játékos fejéről tovább csúszott a labda és a hosszú saroknál üresen találta a vendégek játékosát, aki közvetlen közelről fejelt a kapuba. (2-2) Döntetlen ellenére a mi csapatunk jutott tovább alacsonyabb osztályúként és így már a legjobb 8 között vagyunk a megyei selejtezőben. Következő forduló április 27.

forrás: Szabógé Heréd LC


Gyöngyöstarján – Heréd LC 1 – 4 Gyöngyöstarján-Heréd LC 1-4 Gól.: Szabó Gábor 2, Horváth Tamás, Balogh Renátó Nagyon fontos 2 hét kezdődött meg a múlt heti Apc elleni mérkőzéssel és ennek a második állomása a masszív Tarjániak ellen meccs volt. Egy picit átszervezett középpályával kezdtük a találkozót és már az első percekben megszereztük a vezetést. Horváth Tomi ívelt keresztbe, a védők mögé érkező Balogh Reni elé, aki a hosszú sarokba emelte a labdát. (0-1) Röviddel ezután egy bedobást követően Tóth Norbi passzolt keresztbe a vendégek tizenhatosán és az érkező Szabó G. egy átvételt követően tekert a kapu jobb oldalába. (0-2) Szintén percek múlva egy rövid passzos játékot követően Tóth N. ugratta ki Szabó G.-t, aki a védő mellett eltolva a kapussal szemben a középen érkező Horvát T. elé gurított, aki az üres kapuba továbbította a labdát. (0-3) A félidőben még számos helyzetet alakítottunk ki, de a három gólos előny a szünetig nem változott. A második félidő elején Lővey védett nagy helyzetben, majd Fekete Rajmi érkezett a kapuba. Egy védelmi hibát kihasználva a hazaiak szépítettek (1-3), röviddel ezután Fekete tornázott szögletre egy hazai ziccert. Kiss Sanyi váltotta Takácsot, majd Simon Sanyi jött Horváth helyére. Jobbára mezőnyjáték volt jellemző a találkozó ezen szakaszára. Három nagy lehetőséget is elhibáztunk, de egy kapu előtti kavarodásban Tóth N. passzolt a középen üresen érkező Szabó G. elé, aki a tizenhatos vonaláról a kapu jobb oldalába továbbított.(1-4) Az első félidei rövid passzos játékunkkal megérdemelten gyűjtöttük be az igen értékes három pontot és az Ecsédiek botlásának köszönhetően 5 pontra nőtt az előnyünk a tabella élén. Szerdán kupameccs Besenyőtelek ellen, majd vasárnap igazi derbin fogadjuk a tabella második helyezett Ecséd csapatát, amelyre várunk minden kedves szurkolónkat! forrás:Szabógé,Heréd LC


Heréd LC – Apc 4 – 3 Heréd LC -Apc 4-3 Gól.: Tóth N. 2, Horváth T., Szabó G. Sajnos nem csak a mérkőzésen történtekkel kell kezdenem az összefoglalót. Hiszen az elmúlt héten az egyesület vezetősége kénytelen volt meghozni egy olyan döntést, amely kihatással volt a hétvégi mérkőzésre és a teljes hátralévő szezonra is. Szeifert edzőt azonnali hatállyal menesztették péntek délelőtt. Az okokat sokan csak sejtették, de a vasárnapi meccset megelőzően a teljes csapat tájékoztatva lett a döntés hátteréről, melyet Egyed János elnök úr mondott el és miután mindenki maximálisan elfogadta és egyet értett a döntéssel Szabó Gábort kérte fel, mint megbízott játékos edzőt, hogy állítsa össze a csapatot és tartsa meg az eligazítást. Ezek után egy felfokozott állapotban kezdődött el a mérkőzés, amelyen a lelkes és sokat futó vendégek ellen már az első percekben több lehetőségünk volt és Tóth Norbi egyéni megmozdulását követően lőtte ki a hosszú felsőt, ezzel megszerezve a vezetést (1-0). Röviddel ezután Hajducsi Peti ment el már sokadszor a baloldalon és az erőből középre lőtt labdáját a kapus csak kiütni tudta, melyre Szabó érkezett és kapásból lőtt a léc alá (2-0). A félidő vége előtt egy védelmi hibát használtak ki a vendégek és szépítettek (2-1). Sajnos Lővey Peti megsérült a kapuban és Fekete Rajmi érkezett a helyére. Szünetben Kiss Sanyi Varga Nándi helyére, Horváth Tomi pedig a remekül játszó, de munkahelyi elfoglaltságok miatt csak egy félidőt vállaló Gohér Gabi helyére érkezett. Mintha bent maradtunk volna az öltözőbe, úgy rohantak át rajtunk az apci fiatalok és előbb egyenlítettek, majd vitatott körülmények között meg is szerezték a vezetést (2-3). Hazai pályán több mint 2 éve nem szenvedtünk vereséget és, hogy ez most sem fordult elő az köszönhető Fekete Rajminak, aki két óriási bravúrt bemutatva tartotta meccsben csapatunkat. Lassan átvettük az irányítást, előbb Szűcs Józsi tekert a hosszú felső irányába, de a vendégek kapusa bravúrral tolta a lécre, majd Tóth Norbi harcolt ki egy szabadrúgást, melyet Szabó ívelt a kapu elé, ahol Balogh Reni a hosszú oldalról a középen érkező Horváth Tomi elé fejelt aki közelről bólintott a kapu közepébe (3-3). Ekkor már az egész csapat támadott és próbálta megszerezni a győzelmet jelentő negyedik találatot. A 90. percben Laczkó Peti bedobását követően Szabó vette át a labdát és védőjét kicselezve erőből lőtt a kapu elé, amit a kapus csak kiütni tudott és a kapu előtti kavarodásban Tóth Norbi érkezett jó ütemben és 5 méterről fejelt a hálóba (4-3). A ráadásban Simon Sanyi tartotta rutinosan hosszú percekig a vendégek térfelén a labdát és így már nem volt lehetőségük az egyenlítésre. A lefújást követően olyan dolog történt a hazai öltözőbe, amit már nagyon régen nem tapasztaltunk. Igazi csapatként minden játékos óriási örömben énekelte a szokásos “győzelmi indulót”. & forrás:Szabógé Heréd LC


< Gyöngyöspata – Heréd LC  0 – 1 Gól.: Horváth Tamás A szokásosnak mondható kritikán aluli játéktér fogadott minket Patán, az öltöző felőli oldalon nyakig érő sár. Az első félidőben csak helyenként alakul ki folyamatos játék, de így is több gólszerzési lehetőségünk adódott. Egy baloldali szabadrúgást követően Urbán lőtte be a labdát a kapu elé, ahol Balogh Reni senkitől sem zavartatva 5 méterről lőtt fölé, majd Pásztor Peti labdája találta ziccerben Hajducsit, aki látványos mozdulattal lőtt a kapu fölé. Közben mindkét kapu előtt történtek vitatott események. Jobb oldalról Balogh Renátó harcolt ki szabadrúgást, melyet Urbán lőtt ismét élesen a kapu elé, ahol Horváth Tomi érkezett és kapásból nagy erővel lőtt a kapu közepébe. Tomi a kupában szerzett nagyon fontos találatát követően így megszerezte a bajnokságban is első találatát. (Amely mint később kiderült 3 pontot eredményezett) A fordulást követően Takács váltotta Varga Nándit, aki remekül oldotta meg a bal oldali védő feladatát, majd Bóna Bandi érkezett Jimbó helyére. Adódott még néhány lehetőségünk, előbb Horváth Tomi lőtt bal lábbal kapura, de a hazaiak kapusa szögletre tornázta, majd Balogh Renátó kapkodott el egy kecsegtető szituációt, ezután Vágó Zsolti érkezett Balogh Reni helyére. Nem sokkal a vége előtt a Horváth helyére beálló Szeifertet találta üresen Hajducsi beívelése, de a felhőfejes centiméterekkel célt tévesztett. A hazaiaknak gyakorlatilag lehetőségük sem volt a gólszerzésre, mégis az utolsó percben Lővey védése kellett ahhoz, hogy 3 ponttal távozzunk Gyöngyöspatáról. Összességében egy küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen sikerül megszereznünk idei első idegenbeli győzelmünket.


Heréd LC – Csány 3 – 1. Gól: Hajducsi P. 2, Szeifer I. A mérkőzés első félidejében a vendégek gyakorlatilag helyzet nélkül játszottak, amíg mi 2 gyors kontrából 2-0ás előnyre tettünk szert. Az első gólunknál Laczkó Peti kiugratása után Szeifert tekert a hosszúba, majd 2 percre rá Pásztor Peti tálalt Hajducsi Peti elé, aki jobbal belekezelt és a lehulló labdát ballal a kapus lábai között jutatta a hálóba! Gyönyörű gól volt. A szünet után nem mindennapi körülmények között szépítettek a vendégek. Egy előrevágott labdát Takács próbált elrúgni a tizenhatos vonaláról, de a lábáról a labda védhetetlenül vágódott a hosszú felsőbe.(Többen kapushibára gyanakodtak…:) ) Öngól. A folytatásban sem forgott veszélyben a kapunk, mivel Takács helyére Vargát küldte be Szeifert mester… a mérkőzés végén Szeifert hozta kihagyhatatlan helyzetbe Hajducsit, aki ezzel duplázott az első hazai tétmérkőzésén. Összességében teljesen megérdemelt hazai győzelem született a játék és elképzelés nélküli vendégekkel szemben.

forrás: Szabógé Heréd LC


Hatvani Lokomotív – Heréd LC: 2 – 1

 

 

 

 

  

2011.03.12.

fotó:sasa


 

Magyar Kupa

 

Ismét tovább jutott a Heréd LC

 

Visonta – Heréd LC :1 – 2

 


 

Magyar Kupa

 

Heréd LC – Nagyréde :1 – 1

 

Továbbjutó: Heréd LC

Idény eleji forma… Az év első tétmérkőzését játszottuk vasárnap a megye I. osztályú Nagyréde csapata ellen a magyar kupában. Rendkívül tartalékos volt csapatunk, hiszen volt aki munkahelyi elfoglaltság, betegség, sérülés vagy egyéb okok miatt nem tudták vállalni a játékot. Mindezek ellenére az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfele voltunk a magasabb osztályú rédeieknek. A félidő helyzete Simon előtt adódott, aki egy előre vágott labdát követően lépett ki egyedül, de Őri hárította a ziccert. A vendégeknek egyetlen helyzete adódott, melyet Fekete tornázott ki a jobb felső sarokból. A szünetet követően állandósult a jobb erőben lévő vendégek fölénye és egy haza szögletet követően kontrából szerezték meg a vezetést.(0-1) Az ezt követő 15 perc döntőnek bizonyult, hiszen Fekete Rajmi 5 óriási ziccert hárítva tartotta meccsben csapatunkat és egy gyors ellentámadásból Szeifert lövése a jobb kapufáról vágódott a hálóba.(1-1) A vendégek mindent egy lapra feltéve rohamozta, majd egy reklamáslást követően Kiss-t küldte idő előtt zuhanyozni a játékvezető. Így tíz emberre fogyatkozva kellett megőriznünk a számunkra kedvező eredményt, de védelmünk jól zárt és az így kialakult 1-1-es végeredménnyel mi jutottunk a kupa következő fordulójában. forrás:Szabógé Heréd LC Eredeti méretért, katt a képre…

0-1

1 – 1 

2011.02.19.

fotó:sasa


 

A héten kupázik Heréden a Nagyréde…

2011. február 9. 13:12

 

Labdarúgás | Az előkészületi mérkőzések utáni idei első tétmeccset a labdarúgó Magyar Kupában elmaradt találkozó pótlása jelenti a két csapatnak.

 

A megyei szövetséghez eljuttatott megállapodás szerint február 19-én, szombaton 13 órai kezdettel játsszák le a csapatok a Heréd LC – Szőlőskert Nagyréde SC Magyar Kupa mérkőzést. A megyei II. osztályú csapat otthonában sorra kerülő összecsapás ősszel az időjárási viszonyokból adódó pályahasználhatatlanság miatt maradt el. forrás:HEOL


 

Kitüntették a herédi fociveteránt…

 

Markó Feri megkapta a Heves Megye Labdarúgásáért díjat.

A 6. alkalommal átadott elismerést hétfőn a mátrafüredi Hotel Füredben lebonyolított elnökségi ülésen Jakab Gábortól, a Heves Megyei Labdarúgó Szövetség  első emberétől vehették át a szakemberek.

Markó Ferenc (balról), Jakab Gábor, Ács János és Horváth László

Markó Ferenc (balról), Jakab Gábor, Ács János és Horváth László

 

forrás: http://www.heol.hu

Kitüntették Markó Ferit,aki gyermekkora óta elkötelezettje a herédi labdarúgóéletnek. Kezdetben mint ifista szerepelt. A későbbiekben a Heréd SK vezetésében töltött be különféle beosztásokat.Majd eljött az az időszak,mikor ő volt a mindenes.Foglalkozott az ifi csapattal,intézte a felnőtt csapat ügyeit,rendbe tartotta a pályát.Ő volt a vezető és a beosztott egy személyben.A labdarúgás iránti szenvedélye nem lankadt akkor sem mikor a csapatnak rosszul ment.De nem volt dicsfény a feje körül, mikor a csapat mérkőzést,mérkőzés után nyert.Ő csak amolyan szürke eminenciásként tette a dolgát. Mindezt csupán szenvedélyből,ellen szolgáltatás nélkül.A HELASZ elismerését már megkapta.Ideje volna itthon Heréden is elismerésben részesíteni. IDŐKÖZBEN MEGTUDTAM,HOGY MARKÓ FERIT 2005-BEN,A HERÉD LC MEGALAKULÁSÁNAK 75. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL A HERÉDI ÖNKORMÁZAT ELISMERÉSBEN RÉSZESÍTETTE. sasa


 

Rózsaszentmárton SK – Heréd LC : 1 – 2  góllövők :Tóth , Szabó.

Hideg idő, sok néző és elképesztően saras talajú pálya fogadott minket Rózsaszentmártonban.

Fel voltunk készülve, hogy a hazaiak ha játékban nem is tudják felvenni a harcot, de a durva játékkal és néha alattomos beszólásokkal megpróbálnak majd bennünket kizökkenteni a játékunkból. A mérkőzés a szántóihoz hasonló taktikával kezdődött. Átengedtük a területet a hazaiaknak és gyors egy-két érintős játékkal próbáltunk mélységből a kapu elé érkezni. Ennek eredményeként előbb Szeifert passzából lépett ki Balogh Szabi és az alapvonalról mesterien tekert Tóth Norbi fejére, aki közelről bólintott a kapu közepébe. majd egy Szabó-Tóth kényszerítőt követően Vágó Zsolti lépett el emberétől és a középen üresen érkező Szabót hozta ziccerbe, aki senkitől sem zavartatva helyezett a rózsaiak hálójába. Kettő nullás előnnyel mehettünk pihenni, mert előbb Sipeki hárított egy nagy helyzetet, majd Takács szabadított fel a kapunk közeléből. A szünetben Fekete Rajmi állt a kapuba. A második félidőben középpályán sok labdát passzoltunk el, melynek köszönhetően a hazaiak támadóját csak szabálytalanul tudta Bosánszki szerelni és a megítélt 11-est Pásztor értékesítette. A folytatásban kiegyenlített játék folyt és 1-2 helyzet adódott mindkét kapu előtt, de az eredmény már nem változott. Ezzel a fontos 2-1-es sikerrel a harmadik helyezettől 8, a másodiktól 4 pontra léptünk meg. Vasárnap következik a Nagyréde elleni kupa meccs, majd a jól megérdemelt téli pihenő. Köszönjük szurkolóink és támogatóink egész éves bizalmát és kitartását, amire reméljük a nyári aranyéremmel és a téli első helyezéssel méltóan rászolgáltunk. forrás : Szabógé Heréd LC

2010.11.21.

 


 

Heréd LC  – Abasár : 5 – 0  góllövők : Szabó 2 , Tóth 1 , Bosanszki 1 ,  Bordás 1 gólt lőtt.Rajtuk kívül jól játszottak még : Fekete , Takács , Balog.

 

Ifi , eredménye : 3 – 1

Fejben a csapat már a Rózsai rangadóra készült, de előtte volt egy „kötelező” feladat. Hazai pályán kellett begyűjteni a három pontot a gyengélkedő Abasár ellen. Meglepetésként Fekete Rajmi két bravúrjára volt szükség, hogy ne kerüljünk hátrányba, de a vendégek ezzel minden puskaporukat ellőtték és az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a gólkülönbség. Előbb Bordás passzából Szabó lőtte ki a bal alsót, majd Tóth  és Bosánszki is közelről volt eredményes. Fél óra elteltével Takács ugratta ki Szabót, aki négy nullra növelte az előnyt.  A második félidőre egyetlen találat maradt. Bordás sokadik próbálkozását követően a labda védhetetlenül zúgott a kapu jobb oldalába. A többi pályán úgy alakultak az eredmények, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül Heréd csapata telel a tabella élén!!! Ifjúsági csapatunk is remekelt, ugyanis szép gólokkal 3-1-re múlták felül a vendégeket. forrás : Szabógé , Markó F.  Heréd LC

2010.11.13

Zagyvaszántó SE – Heréd LC : 0 – 4  góllövők : Simon 1 , Tóth 2 , Takács 1 gólt varázsol az ellenfél kapujába,jók : mind.

 

Ifi,eredmény: 3 – 1  Rendkívül nehéz idegenbeli szereplés várt ránk az előzetes eredmények szerint, hiszen Zagyvaszántóról nem sokan távoznak 3 ponttal. Ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést és területet adva a hazaiaknak, próbáltunk gyors kontrákat vezetni. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben és előbb Tóth hozta kihagyhatatlan helyzetbe Simont, majd büntetőből volt eredményes az első gól előkészítője. A félidőben kettő nullával és emberelőnyben mehettünk pihenni, hiszen a hazaiak kapusát hosszas reklamálást követően idő előtt küldték zuhanyozni. A második játékrészben gyakorlatilag a kapunkra semmilyen veszélyt nem jelentő szántóiak ellen előbb Tóth duplázott, majd szabadrúgásból Takács tekert varázslatosan a kapu jobb alsó sarkába, ezzel kialakítva a négy nullás végeredményt. Ifjúsági csapatunk sajnos egy küzdelmes mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedtek. forrás:  Szabógé  Heréd LC

2010.11.06.


 

Heréd LC – Petőfibánya SK : 6 : 2 , góllövők : Szeifert I. , kettőt , Szűcs J. ,Szabó G. , Tóth N. , Simon S. egyet , egyet lőtt. Jól játszottak : mind.

 

Ifi,eredmény: 1 : 1

Évek óta az egyik legfontosabb mérkőzés a Petőfibányaiak ellen zajlik. Most is kiemelt fontosságú volt, hiszen az esetleges újabb 3 pontnak köszönhetően továbbra is mi foglalhattuk volna el a tabella első helyét. Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés és a vendégeket gyakorlatilag a félpályán sem engedtük át. Több helyzetet kidolgozva próbáltuk feltörni a védekezésüket, melyet Simon használt ki és egy szemfüles góllal az ő révén szereztük meg a vezetést, majd egy gyors szélen vezetett akciót követően a vendégek védője kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutottunk, melyet Szeifert magabiztosan értékesített. Sajnos egy figyelmetlenséget követően az egyetlen vendég akciót követően megszületett az egyenlítés. A szünetet követően ismét hoztuk azt a formát, melyet már hazai pályán megszokhattak tőlünk és rengeteg helyzetet kidolgozva, ellentmondást nem tűrve gyűjtöttük be a három pontot. Szeifert duplázott, majd sorrendben Szabó, Tóth és Szűcs voltak eredményesek. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást, akik a hideg ellenére is biztatták csapatunkat. forrás : Szabógé , Markó F. Heréd LC

2010.10.24.

 


 

Hort SK  –  Heréd LC :  0 : 2 , góllövők : Bóna András és Tóth Norbert , jól játszottak , Balog , Bordás , Szabó , Szűcs .

 

Ifi,eredmény: 1 : 0  Vasárnapi összecsapás azért is volt érdekesebb a szokásosnál, mert a Hortiak edzője, Török Gábor 3 éve a mi csapatunkat irányította és távozását követően a jelenlegi edző, Szeifert István vette át a stafétát! Néhányan hiányoztak a csapatból, munka illetve egyéb elfoglaltság miatt, de nem számítottunk nehéz mérkőzésre hiszen a hazaiak a tabella végén helyezkednek el. Az igen rossz talajú pályán már az első percekben érezni lehetett, hogy a sokpasszos és kreatív játéknak nem igazán találják az ellenszerét a hazaiak. Aminek köszönhetően sok helyzetet kidolgozva hamar kettő nullás vezetést szereztünk, amely a szünetig már nem változott. A második játékrészben már érezhető volt a csapaton, hogy „ráült” az eredményre és mindenki a lefújást várja, de ennek ellenére teljesen megérdemelt három ponttal távoztunk Hortról. A vasárnapi Petőfibánya elleni mérkőzés már nem ígérkezik ilyen „sétagaloppnak”, hiszen mindig parázshangulatú ez a rangadó még akkor is, ha az elmúlt két mérkőzésen öt-öt gólt rúgtunk nekik. forrás: Szabógé,Markó F.,Heréd LC

2010.10.17. 


6 hozzászólás itt: “Heréd LC, hírek…”

 • huszi:

  A csoport végeredménye
  1. Heréd 28 23 1 4 101–32 70
  2. Ecséd 28 19 5 4 69–32 62
  3. Gyöngyöstarján 28 16 5 6 66–34 56
  4. Hatvani Lokomotív 28 16 3 9 67–41 51
  5. Szücsi 28 15 6 7 52–35 51
  6. Rózsaszentmárton 28 13 6 9 64–45 44
  7. Petőfibánya 28 12 7 9 51–41 43
  8. Csány 28 13 3 12 76–66 42
  9. Apc 28 13 3 12 61–56 42
  10. Zagyvaszántó 28 12 3 13 57–45 39
  11. Energia SC 28 11 1 16 41–65 34
  12. Vámosgyörk 28 10 2 16 38–56 32
  13. Gyöngyöspata 28 4 3 21 30–78 14
  14. Hort 28 3 4 21 38–112 13
  15. Abasár 28 2 2 24 19–92 8
  Megjegyzés: 1. Rózsaszentmárton és Gyöngyöspata csapatától 1–1 pont levonva, 2. A Heréd feljutott a megyei I. osztályba.

 • DK:

  Ez a Heréd Lc

 • huszi:

  Szombat este rekedtségik orditjuk hogy “Bajnok csapat”

 • Hupike:

  Nagyon jó lett a videó, meg a gól lassitása. A csapatnak meg gratulálok. További sok sikert.

 • huszi:

  Én is gratulálok Markó Ferinek, és az egész csapatnak!

 • Hupike:

  Gratulálok! Csak igy tovább BAJNOKOK!!!!

Szólj hozzá

Képek

2018-09-022018-09-02
2018-09-022018-09-01
2018-09-012018-09-01
2018-09-012018-09-01
2018-09-012018-09-01

Online látogatók
Archívum
http://www.bsanyi3.nhely.hu/DSC_0146.jpg